-39 % Биорезонансен апарат от ново поколение Zapper – S5 AUTOMATIC

 

 

 

Всяка нещо има своята уникална честота на трептене!

 

Теорията за избирателно електропоразяване на патогенни микроорганизми е разработена от американския лекар д-р Райф и развита в края на 20 век от д-р Хулда Кларк, след което е потвърдена от десетки изследователи по всички краища на света.

 

Въздействието на Zapper -S5 AUTOMATIC   върху паразитите и  бактериите в продължение само на няколко минути.

Води до прекъсване на тяхното излъчване. Те са мъртви или необратимо повредени и ще бъдат отделени от организма с помощта на белите кръвни телца.  

 

Защо  Zaperr S5- AUTOMATIC – ?

>Над 20 годишен опит в производството на иновативни продукти от доказани инженери, без компромиси в качеството.

>Ново поколение апарати от Висок клас за Биорезонансна терапия (медицината на бъдещето).

Уникална софтуерна програма (без аналог)

Нова уникална функция към апарата 2 в 1 или перфектната двойка Ин и Ян ”електрочестотни импулси + електромагнитно поле”.

Апарата работи едновременно с  електрочестотни импулси  и електромагнитно поле. Носещата лечебна програма, честота и импулс от електродите, се прехвърля и в електромагнитното поле на апарата.

За целта, когато сте в контакт с електродите, по време на сеанса. Сложете апарата (задната част на апарата) на засегнатото място, или орган на който искате да въздействате. Или поставете в областа на корема-пъпа.

По този начин електромагнитното поле, прониква по дълбоко в организма, в болния орган, засегнатото място, кухините, чревното съдържимо, там където по трудно прониква  електрическият импулс. Което автоматично означава, че имаме още по ефективно въздействие. 

>SMD – монтаж (най-висок клас качествени елементи и монтаж).

>SMD – защита (предпазва апарата от технически проблеми).

>100 % Тест на всички апарати

>Кварцова стабилизация (не позволява промяната на импулсите, при допир с тялото, което е от изключителна Важност, за ефективното въздействие  на апарата).

>Въздейства пагубно върху  паразити и бактерии. Без да се налага да търсите точният паразит и честота,  с която да го унищожите.

Няма нужда да се работи с различни програми и да се преминава подред, през всички честоти, килохерц по килохерц (това отнема много време). И риска да се пропусне някой (не открит патоген), при работа с различните честоти на различните патогени, е доста голям. 

>Генерирането на положителни честоти  при софтуера на апарата, е най-добрият и бърз начин за пагубно въздействие на всички патогенни организми. 

>Абсолютно безопасен за човешкото здраве, но  въздействащ пагубно върху всички видове, паразити, вируси и вредни бактерии.

Не влияе върху полезните бактерии, а стимулира тяхното увеличаване и размножаване (премахвайки вредните)

>Компактен и лесен  за използване, (AUTOMATIC ). Не се изискват никакви  познания за работа с апарата. 

>Лесно преносим ( 240 g). Можете да го носите навсякъде с Вас.   

>Хиляди доволни клиенти.

>Лично използваме апарата за различни цели и сме убедени в неговата ефективност и ползи.

>Безплатни онлайн консултации и допълнителна подкрепа, за неограничен период от време.

>Гаранция – 36 месеца 

>Достъпна цена

Ние подкрепяме искането  на д-р Хулда Кларк, технологиите и да бъдат достъпни за всеки, без излишно оскъпяване и спекулации .

Нашата мисия или защо правим това?

Да помогнем на възможно повече хора да излязат от вечните времена на заблудите и  ”нелечимите болести”.

Здравна култура = Живот без болести

Здравето е в Вашите ръце!!!

 

Често Задавани Въпроси?

1. Какви болести лекува  Zaperr S5 Automatic ?

Zaperr S5 Automatic,  НЕ лекува болести,  а отстранява причините за болестите и организма сам се лекува. Когато няма причина, няма и следствие, симптом.

Отстранете причината, тогава ще премине и болестта. Хипократ

 

2.Може ли апарата да се използва и от деца ?

Да дори е желателно (при възраст над 5 години). Препоръчително  е, апарата да се използва от всички в семейството.

 

3. Има ли някакви странични ефекти или опасности ?

Не,   но е противопоказен за хора с кардиостимулатори (чип имплантиран в гърдите), тъй като не са правени подобни изследвания, с такива хора. За бременни и кърмещи, също не се препоръчва, поради простата причина, че в организма се унищожават и изхвърлят, множество лоши бактерии, паразити и токсини,  които могат да попаднат в плода или кармата.

 

4. Колко процедури се правят дневно и за какъв период ?

Правят се от 1 до 3 процедури дневно. Когато е с профилактична цел, са достатъчни 2-3 процедури седмично. Но когато става въпрос за здравословен проблем, се правят процедури  всеки ден в продължение на 20-30 дни. След което се прави пауза 1-2 седмици и ако е необходимо, процедурите се повтарят, до изчезване на проблемите.

 

5.Апарата унищожава лошите бактерии, но какво се случва с полезните бактерии ?

Полезните бактерии имат  отрицателен заряд, или казано по друг начин,  вибрират на различна честота от лошите бактерии (всяко нещо има своята честота на трептене). Лошите бактерии имат положителен заряд. Именно този положителен заряд, унищожава само лошите бактери, без по никакъв начин да влияе на полезните бактерии. Което е едно от многото допълнителни ефекти  на апарата върху организма ( работи с положителен заряд).

 

6. На пазара има много такива апарати, с какво Вашия е, по добър от останалите?

Ние не желаем от етична гледна точка да твърдим подобно нещо или да обиждаме друг производител или търговец. Но е факт, че при нашия апарат са спазени всички принципи на въздействие, които са от огромно значение за ефективността на апарата.Не на последно място, многократно и лично сме проверили, неговото въздействие (употребяваме лично апарата). С новата уникална функция към апарата 2 в 1 ”електрочестотни импулси  + електромагнитното поле”, смятаме, че доста сме надминали подобни апарати.

 

Как работи Zapper -S5 AUTOMATIC ?

Zapper -S5 AUTOMATIC  има три работни цикъла с продължителност  61 минути.  Разделен от две паузи от 20 минути. 7мин. сеанс  – 20 мин. пауза – 7 мин. сеанс – 20 мин. пауза – 7 мин сеанс .

Апарата автоматично  преминава към всеки следващ цикъл( сеанс), като Ви подава звуков сигнал и Ви показва със индикаторите си, кога да го хванете отново. След преключване на всеки сеанс, уредът издава звуков сигнал и автоматично отива на пауза. Индикаторът стои на пауза 20 минути. По време на паузата, Вие оставяте уреда. Паузите са необходими за пълното изменение на състоянието на патогените в целия организъм, което спомага за пълноценното им унищожаване.

Когато дойде време за следващият цикъл, той ще Ви сигнализира отново  и индикаторът, ще отиде на следващият цикъл. Zapper -S5 AUTOMATIC, няма да започне следващият цикъл, до като не го хванете отново. По време на 7 минутните сеанси, ако Ви се наложи да го пуснете,  той спира автоматично и започва от там от където сте спряли. Минавайки целият сеанс 1-2-3, той Ви сигнализира чрез звуков сигнал и се изключва автоматично.

 

ВАЖНО!!! За да се възползвате от електромагнитното поле на апарата, е нужно. До като правите сеанс, държейки електродите, да доближите апарата до болното място, или орган на който искате да въздействате.Тъй като електромагнитното поле, е с нисък интензитет (за да има лечебен ефект), то не може да Ви въздейства от разстояние.

За целта, когато сте в контакт с електродите, по време на сеанса. Сложете апарата (задната част на апарата) на засегнатото място, или орган.

Електромагнитното поле, не работи, без контакта с електродите!

Като кратко обобщение за работата с апарата. Можем да добавим, че Вашето участие в сеанса се свежда до; Контакта / връзката, между Вас и апарата. Останалото е работа на Zapper S5 AUTOMATIC.

 

Защо е необходимо преминаването и на трите цикъла 1.2.3. (пълен сеанс) ?

Първият цикъл  въздейства пагубно върху вирусите, бактериите и паразитите, като след няколко минути се появяват още бактерии и вируси, които са напуснали мъртвите паразити.

Вторият цикъл разрушава и тези вируси и бактерии. Скоро се появяват отново малко на брой вируси.

Третия цикъл погубва и вирусите, които загиват по-трудно.

 

7. Каква е разликата от апарати работещи, с различни честоти и Вашия, който работи с една честота ?

Не е важна само честота на апарата, а много други фактори, вградени в софтуера на апарата. Доказано е, както от д-р Хулда Кларк и други специалисти в областта, не на последно място и личния ни опит. Че не е нужно да се работи с различни честоти  на различните патогенни.

Защо ? Основният минус при такъв тип апарати е, че те третират точно определен паразит или бактерия. Но какво се случва с останалите, които не са открити и диагностицирани ? Тоест апаратите, които работят с различни честоти или програми. Унищожавате един паразит, или една бактерия, но те са стотици, дори хиляди. И няма как да бъдат открити всичките (няма такова изследване)!

Друг основен минус,  когато се работи с различни честоти, е въздействието върху тенията. Тенията има много широк  диапазон на излъчване - честоти. И той се различава, според дължината на екземпляра.

Когато засегнете една част от нея  с определана честота, останалата част се разсейва и разпространява в организма. Именно за това е препоръчително да се използва Запер. Запер S5  по схемата на д-р Хулда Кларк и допълнителните подобрения, които сме направили с годините, унищожават всички видове паразити, бактерии и вируси. И не е нужно да се работи с различни честоти и програми. 

Ето и какво казва самата д-р Хулда Кларк  в една от книгите си (лечение на всички болести).

Последващи изследвания показаха ,че не различните честоти са унищожили всички нашественици. Ефективността се дължеше на положително настроената честота и това , че Заперът работи с батерия.

Възможността да бъдат унищожени всички нашественици чрез Зепинг/ Запер ( само за 7 минути), може наистина да стане панацея! Няма нужда да се установяват определени честоти  и да се преминава подред , през всички честоти килохерц по килохерц (това отнема много време). Работейки с различни честоти и програми, риска да се пропусне някой неоткрит паразит или бактерия,  е голям.

При достатъчно напрежение( 5-10 волта ), (продължителност 7 минути) и честота , (която е между 10 и 30 kHz).

Всяка положително настроена честота, въздейства пагубно и едновременно на всички паразити, бактерии и вируси.

Всички паразити, вируси и бактерии (загиват за 7 минути , при 5 волта).

След трети Зепинг,  никога не съм откривала, дори и след часове никакви вируси, бактерии и паразити (стр. 36).

Генерирането на положителни честоти,  е най-добрият и бърз начин за унищожаване на патогенните организми.

''Откъс от книгата на д-р Хулда Кларк''

 

Каква е разликата между апарати, които работят с адаптер и батерия ?

Апаратите, които работят с батерия, имат множество плюсове, пред тези, които работят с адаптер (описано е по горе). При апарати работещи с адаптер се изисква. Той да бъде включен в електрическата мрежа.  За нас това е непрофесионално и опасно. Твърдения от сорта, че такива апарати са по мощни и добри от тези, които работят с батерия,  е смешно и без коментар.

Zaperr S5- AUTOMATIC, освен че въздейства на  всички видове ,паразити , вируси , бактерии. Оказва и подкрепящо действие  върху целият организъм, действа и стимулиращо върху имунната система. По този начин го прави по-устойчив на бъдещи атаки от паразити. Видимо повишава жизнения тонус, подобрява паметта и мозъчната дейност. Друго положително действие на апарата  е ускоряването на метаболизма на клетъчно ниво (обмяната на веществата), като по този начин се намалява затлъстяването и наднорменото тегло.

 

Трябва ли да се спазва хранителен режим ?

Винаги когато внимаваме, какво консумираме, усилва ме ефекта на лечението.

 

9. Какъв е хранителния режим, който препоръчвате?

Повече алкални храни ( плодове, зеленчуци, фрешове, смути, сурови ядки, пробиотици, пребиотици и др. ) и по малко киселинни храни (тесто, глутен, мая, захар). Желателно е, към апарата да се прибави и билката седемчатка-нова формула. 

 

10. В препоръките към апарата, препоръчвате да се пие дестилирана вода, защо  ?

 

Темата с водата, е цяла наука, но ще отговорим възможно най кратко.

Дестилираната вода, не е мъртва вода, по твърденията на много ''образовани специалисти'' !

Тя е по жива от всичко живо на тази планета.

Тази вода има изключително целебни качества и е най добрият разтворител и чистач на организма.

Да отмива минералите от организма,  но с една Важна подробност. 

Отмива неорганичните минерали, които не се усвояват и се натрупват в организма.

Неорганични минерали идват,  от така наречената ''питейна вода, пълна с минерали'' .

Но тези минерали са НЕОРГАНИЧНИ,  ИНЕРТНИ и не усвои ми.

В никоя вода на земята,  не само в дестилираната, няма органични минерали.

Рибите не могат да живеят в дестилирана вода, защото водата в морета, океани и реки, съдържат неорганични минерали. 

Само растенията, чрез фотосинтеза, могат да превърнат, неорганичните минерали  от земята и водата  в органични.

Органичните минерали, организма си ги набавя от  живите храни, плодовете,  зеленчуците, а не от водата.

 

 

11. Казвате, че при използването на апарата, няма странични ефекти, но е възможна появата на лечебна криза.

Какво означава лечебна криза?

Лечебните кризи показват , че в организмът протичат изчистващи и оздравителни процеси, които са резултат  на масовото унищожение и изхвърлянето на паразитите и токсините от тялото. Симптоми за лечебните кризи, могат да бъдат, прилошаване, гадене, повръщане, разстройство, обриви по кожата, температура, отпадналост и други.

Тези възможни лечебни кризи, трябва да се посрещнат, позитивно. Всичката тази мръсотия натрупана в организма, трябва да излезе по някакъв начин. Противен случай си живеем с цялото това “БОГАТСТВО“, вътре в  нас.

 

12. Как де се справим  с лечебната криза,  ако се появи ?

За да избегнете лечебна криза, или тя да премине по леко. Приемайте повече  храни богати на фибри, или индийски живовляк (ХУСК ).

Фибрите поемат токсините от червата и  не позволяват да се върнат обратно в кръвния поток. По този начин, става по лесно изчистването и изхвърлянето на натрупаните токсини.

 

13. Какво  е мнението Ви за традиционната медицина ? Подкрепям казаното от Г-н Оливер Вендел Холмс (текста по долу).

ТВЪРДО СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО БИ БИЛО ПО-ДОБРЕ, А ЗА РИБИТЕ ПО-ЗЛЕ ! АКО ЦЯЛАТА МЕДИЦИНСКА НАУКА,  КОЯТО  СЕ ПРИЛАГА ДНЕС, БЕШЕ ПОТЪНАЛА НА МОРСКОТО ДЪНО!

Оливер Вендел Холмс

 

ИСТОРИЯ И ФАКТИ!

Болести и диагнози има хиляди, а причините за това са само две!

Паразити и замърсявания!

Съвременната медицина поставя диагнози и  третира симптоми.

Истинското решение е, когато се премахва причината!

Така, че очевидният път към решаване на проблема и възстановяването на здравето е;

 

ОТСТРАНЕТЕ  ПРИЧИНАТА !

 

Паразитите в нашият организъм или изходът от омагьосаният кръг  на болестите и диагнозите ?

Заедно с полезната микрофлора в нашето тяло присъстват и нежелани „гости“ – вируси, бактерии, паразити.

Най-големият Враг на човека.

Всеки от които има собствена честота на трептене, така нареченият биорезонанс или биорезонансна терапия. 

Наличието на нежеланите “гости“, причинява множество  и различни здравословни проблеми.

 

По-данни на СЗО от Паразити са инфектирани почти 80% от населението, някои  специалисти доказват, че тази цифра достига 95% от населението на планетата. Хроничните заболявания са предизвикани или съпроводени от паразитни инфекции.  Статистиката и фактите наистина са ужасяващи!

 

Не Ви се вярва ли? Трудно ви е да повярвате, че в организмът ви живеят отвратителни паразити?

 

Тогава още една статистика-90%  , от всички изследвани от патоанатомите трупове, съдържат крупни червеи.

Родоначалникът на паразитологията в Русия академик К. И. Скрябин е отбелязал следното; Нито икономическото процъфтяване, нито благополучието ,нито провеждането на масови оздравителни мероприятия , няма да доведат до ефективни резултати, ако хората продължават да бъдат НЕОСВЕДОМЕНИ!

 

Д-Р Роял Райф и  Д-Р Хулда Кларк са може би най-популярните  учени и изследователи в областта на паразитите. Те считат, чрез множество изследвания, доказателства и факти, че  всички болести и симптоми, като;

 

 • Разстройства на настроението: депресия, тревожност , раздразнителност
 • Силен глад за сладки или солени храни
 • Хормонален дисбаланс, висока киселинност (въпреки здравословното хранене и диети)
 • Желязо децифитна анемия- червеите могат да създават достатъчно загуба на кръв, за да предизвикат анемия или недостиг на желязо
 • Кожни заболявания като уртикария, обриви, екзема, сърбеж, дерматит, акне, язви, рани, лишеи, псориазис, папиломи, брадавици, херпеси , розацея, себорея, петна по кожата и др.
 • Хранителни алергии / чувствителност към храната
 • Грип, вирусни инфекции, повишена температура
 • Автоимунни заболявания, хашимото, косопад, лупус
 • Загуба на апетит или прекомерен глад
 • Сексуална дисфункция при мъжете / менструални проблеми при жените
 • Хроничната умора, високо и ниско кръвно, световъртеж, замайване, шум в ушите
 • Устойчиви храносмилателни проблеми (крампи, подуване на корема, газове, язви, гастрити и т.н.)
 • Болки, отоци, скованост на ставите, дискови хернии
 • Проблеми с дишането
 • Гъбични инфекции от всякакъв характер, кандидоза, стефилококови, стрептококови инфекции
 • Анемия
 • Алергии
 • Атопичен дерматит
 • Астма
 • Имунни разстройства
 • Инсулт, инфаркт
 • Колит
 • Невродермит
 • Неврози
 • Сърдечносъдови заболявания
 • Остеопороза
 • Панкреатит
 • Чернодробни заболявания, цироза
 • Проблеми с очите и зрението
 • Бъбречни заболявания,бъбречна недостатъчност,  отоци в тялото, задържане на вода
 • Кървенето на венците
 • Главоболие, мигрена
 • Безпокойство или тревожност, нервност, безсъние
 • Сърбежи по тялото – особено около устата, носа, ануса или интимните части
 • Прекомерно изпотяване, лош дъх и мирис
 • Проблеми с паметта
 • Проблеми с щитовидната жлеза и лимфната система
 • Скърцане със зъби по време на сън
 • Проблеми с кръвната захар
 • Диатеза
 • Импотентност
 • Хепатит
 • Хемороиди
 • Хламидия, кисти, цистит.
 • Наднормено и под наднормено тегло

Списъкът може да продължи до безкрай са предизвикани от паразити.

Малка част от нашите неканени “гости“, които си отглеждаме.

 AscarisFasciolopsis-buskii-2trichinella_spiralisAncylostomaStrongyloidesfilariasis

Хроничните заболявания са предизвикани или са съпроводени от паразитни и бактериални инфекции, като в 60% от случаите те са предизвикани от хелминти (паразитни червеи).

С гъбични инфекции днес са заразени повече от 80% от населението на Земята; Съгласно данни от СЗО от паразитни заболявания са инфектирани почти 80% от населението на Земята, независимо от нивото на социалния им живот; 80% от всички съществуващи заболявания са или директно свързани с паразитите, или са следствие от тяхната жизнена дейност в човешкия организъм.

 

ОТКРИТИЕТО  НА Д-Р РАЙФ!

СКРИТАТА ТАЙНА ИСТИНА!

Кой е д-р Роял Реймънд Райф?

Методът  Zapper  или наричан още резонансно-честотна биорезонансна терапия , първоначално е открит от д-р Роял Реймънд Райф още през 30-те години на 20 век.

 

ВСЯКО НЕЩО ИМА СВОЯ УНИКАЛНА ЧЕСТОТА НА ТРЕПТЕНЕ 

Болестотворните микроорганизми могат да бъдат унищожени чрез електрически сигнали от радиочестотния диапазон. Въздействието на електрическите сигнали /импулси  върху паразитите  в продължение само на няколко минути, води до прекъсване на тяхното излъчване. Паразитите са мъртви или необратимо повредени и ще бъдат отделени от организма с помощта на белите кръвни телца. 

 

Решението  на множество, ”нелечими / хронични болести” съвсем не е химера, доказал д-р Роял Реймънд Райф още през 30-те години на XX век. През 1920 г. младият американски учен открива вируса на нелечимите / хронични болести , изолира го и го инжектира в 400 плъха. Всички опитни животни са заразени и впоследствие възстановени. Райф доказва, че всяка бактериална или вирусна болест може да бъде преборена, ако и бъде повлияно с определена честота. Всяко нещо има своя уникална честота на трептене.

 

Rife200-bright (1).

д-р Роял Реймънд Райф Универсалният микроскоп на д-р Райф

 

Известно е, че бактериите, вирусите и паразитите имат своя собствена честота на трептение. Ако тя е известна, патогенът може да бъде унищожен, като се облъчи с нея. Стените на мембраните се разрушават и патогенът бързо умира, обяснил Райф. Тоест всяка болест, причинена от патоген – бактерия или вирус, може да се премахне, като той бъде унищожен и организмът отново е здрав. Предимството на Райф лечението е, че то не засяга нито една здрава човешка клетка, защото те резонират на различни честоти. В списъка на Райф има повече от 500 болести, които той можел да пребори.

 

Партито ‘Краят на всички болести’
С откритията на Райф спечелил уважението на колегите си. На 20.11.1931 год. 44-ма от най-уважаваните медици в страната дават банкет в негова чест под надслова “Краят на всички болести”.

 

party

 

Научните теории на д-р Райф и методите му на лечение, му създават и проблеми с обществените нагласи. До 1939 г., почти всички от тези изтъкнати лекари и изследователи отричат, че някога са срещали Райф. В навечерието на конференция, на която трябва да се обявят резултатите от изследването на д-р Райф, един от неговите спонсори д-р Милбанк Джонсън – бивш президент на южнокалифорнийската медицинска асоциация, е смъртоносно отровен, а документите изчезват безследно.

 

Д-р Райф е принуден да прекрати дейността си, защото Американската Медицинска Асоциация (АМА) възбужда съдебен процес срещу него и методите му на лечение. След като се запознава с постиженията му, шефът на АМА по това време Морис Фишбейн му предлага да откупи патента над изобретенията му за период от 8 години.

 

След получения отказ Фишбейн го дава на съд. Докато тече процесът, представители на Асоциацията посещават сътрудниците на Райф. Тези, които отказват да се откажат от методите и уредите му, губят медицинските си лицензи. Нито един медицински журнал не се съгласява да публикува трудовете му. Единственото издание, промъкнало се през цензурата е това на Института Франклин.

 

 

Докато Райф дава показания, лабораториите му са опожарени.

 

Д-р Немес, който има копия на някои от творбите на Райф, умира при мистериозен пожар. Той унищожава и всичките му изследвания. Подобна е и съдбата на лабораторията Бърнет, която узаконява изследванията на Райф. През 1946 г. Реймънд Райф е принуден да разпродаде каквото е останало от лабораторията си в Сан Диего парче по парче. Самият Роял Райф е убит през 1971 г. от “случайна” смъртоносна доза алкохол в болницата Гросмонт.

 

По една ли друга причина откритието на д-р Райф  остава забравено, докато д-р Хулда Кларк (Hulda Clark) от САЩ не публикува своите научни трудове в книгата „Лечение на всички болести“, базирани на теориите на Райф .

 

Коя е д-р Хулда Кларк ?

Д-р Хулда Регер Кларк

 

Доктор Кларк е родена на 18-ти октомври 1928 в Ростерн, Канада. Тя е започнала обучението си в науките по биология в университета Saskatchewan, където тя прекарва 10 годишното си обучение и завършва магистърската си степен (High honors). През 1958 от университета в Минесота тя получава докторската степен, която е насочена към приложения на физиката и въздействието и върху биологичната структура на клетките.

 

Др. Кларк основава национална консултативна агенция по някои от методите и разработките изучавани в университета в Индиана (в това число и технологията Zapper). В самото начало тя е имала огромна подкрепа от федерални агенции и държавни субсидии за разработките си, но под натиска на фармацевтичните компании през 1974 субсидиите биват елиминирани. Тя стеснява кръга на разработките и проектите си, но продължава със собствени средства.

 

Изследванията на Др. Кларк я довеждат до изучаването на връзката между микроорганизмите (такива като паразити, бактерии, вируси) и реакцията им на тежки метали и определени честоти електрически импулси (което в наше време наричаме технологията Zapper).

 

Др. Хулда Кларк е написала 7 книги “The Cure For All Cancers”, “The Cure For All Diseases”, “The Cure For HIV and AIDS”, “The Cure For All Advanced Cancers”, “The Prevention of All Cancers”, “Syncrometer Science Laboratory Manual”и скорошната “The Cure and Prevention of All Cancers” издадени през 2008 свързани с доста тежки заболявания и начини как нейната технология може да им помогне. Нейните книги имат много важна информация за тези, които се интересуват от модерния натурален стил на живот.

 

Др. Кларк издържа на много нападки от ФАРМАЦЕВТИЧНИТЕ  КОМПАНИИ  – отказвайки да продаде патента на технологията си и да работи съвместно с тях. Поради причината, че иска технологиите и учението и да бъдат достъпни за всеки без излишно оскъпяване.

Заперът е най-важното откритие на Др. Кларк. То е малко устройство, което използва едва доловими за човешкото тяло 30 KHZ импулси , но смъртоносни за паразити, бактерии  и вируси.
 
 

Zapper – S5 AUTOMATIC  по схемата на д-р Кларк, е просто електрическо устройство, което въздейства пагубно на болестотворни бактерии, вируси и паразити, чрез електромагнитни полета на принципа на биорезонанса. Въздействието на Zapper -S5 AUTOMATIC   върху паразитите в продължение само на няколко минути, води до прекъсване на тяхното излъчване. Паразитите са мъртви или необратимо повредени и ще бъдат отделени от организма с помощта на белите кръвни телца.  

 

Zapper -S5 AUTOMATIC е абсолютно безопасен и безвреден за човешкото здраве.

Имайки предвид и това , че работи  с  9  v  батерия.

 K5I10292K5I10288                         

Честотите на паразитите се различават от честотите на човешките органи. Именно заради това, Zapper -S5 AUTOMATIC е най-безопасният, универсален и ефикасен уред, който може да се ползва ефективно, при всички ”нелечими /хронични”, заболявания.

Тъй като неговата честота и принцип на действие, разрушава и въздейства, само върху паразитите, вирусите и лошите бактерии, без по-никакъв начин да повлиява или уврежда полезните  бактерии и органи.

 

Когато фактите говорят и боговете мълчат!

 

В СЛЕДСТВИЕ НА ИЗПОЛЗВАНЕТО НА УРЕДА Zaperr S5- AUTOMATIC.  

ЗАПОЧВА  ЦЯЛОСТНО ИЗХВЪРЛЯНЕ  НА МЪРТВИ ПАРАЗИТИ  ШЛАКИ И ТОКСИНИ ОТ ТЯЛОТО!!!

В повечето случаи  нашествениците се виждат в ТОАЛЕТНАТА.

 

ЗА МАКСИМАЛНО ЦЯЛОСТНО ЕФЕКТИВНО ОЧИСТВАНЕ  И ПОДПОМАГАНЕ НА ОРГАНИЗМА ЗА ТЯХНОТО  ИЗХВЪРЛЯНЕ   Е ЖЕЛАТЕЛНО.

Zaperr S5- AUTOMATIC  ДА СЕ КОМБИНИРА  С УРЕДА  ЗА СРЕБЪРНА ВОДА ”DR.SILVER .

Допълнително подкрепящо и анти паразитно действие, оказва и билката – СЕДЕМмчатка.

 

Zaperr S5- AUTOMATIC   НЕ СЕ   ПРЕПОРЪЧВА ЗА  ХОРА  С  КАРДИОСТИМУЛАТОРИ, БРЕМЕННИ И КЪРМЕЩИ ЖЕНИ !

 

.Технически параметри; 

.Захранване 9 v батерия

.Честота  30 kHz

.Електроди 2 броя

.Електромагнитно поле (заден панел)

.Режим на работа  Цикличен продължителен

.Брой на циклите на въздействие – 3

.Обща продължителност на сеанса 61 минути

.Маса на изделието 240 g

Комплектът включва;

.1 брой Запер опаковка

.2 Батерия 9 v 

.3 Инструкции за експлоатация

 

*Резултатите, които могат да бъдат постигнати с Zapper S5 ATOMATIC са строго индивидуални и зависят от усилията на всеки човек. Приемайте повече алкални храни (плодове, зеленчуци, салати, смути, дестилирана вода, сребърна вода, билки-седемчатка, супер храни, естествени мазнини.). Намалете приема на киселини храни (тесто, глутен, мая, захар). Важно е да се отбележи, че не става дума за медицинско лечение, а по скоро за препоръчителни практики, алтернативно лечение, нетрадиционна и холистична медицина. Няма научно доказани медицински факти, които да твърдят, че тези методи са ефикасни. Резултатът при всички клиенти е различен и може да варира. 

*Продуктът не е лекарствено средство!

 

Биорезонансен апарат от ново поколение Zapper – S5 AUTOMATIC

Висок клас апарати за биорезонансна терапия от ново поколение 2 в 1 

Електрочестотни импулси + Електромагнитно поле

Био-вълновият генератор от ново поколение Zaperr S5- AUTOMATIC  е цифрово електронно и електромагнитно устройство, което въздейства пагубно върху, болестотворни паразити, бактерии и вируси.

 

Чрез електромагнитни вълни на принципа на биорезонанса, без използване на медикаментозни средства и без да влияе на добрите бактерии.

 

Zapper -S5 AUTOMATIC позволява ефективно въздействие, както на остри, така и на хронични заболявания, в етиологията и патогенезата на които съществена роля играят паразитни и бактериални инфекции.

 

Апаратът може да се ползва самостоятелно в домашни условия от цялото семейство ( дори от деца ), а така също във физиотерапевтични кабинети в болнични заведения.

 

Помощ, профилактика и въздействие  при:

 • Проблеми, предизвикани от едноклетъчни организми;паразити, болестотворни бактерии, гъбички, вируси и др. 
 • Кандида албиканс, кандидоза, стрептококови, стафилококови бактерии, ешерихия коли, Papiloma ( HPV), Хламидия  (Chlamydia trachomatis), хеликобактер пилори и др. 
 • Глистни инвазии (острици, аскариди, метили, смучещи червеи .)
 • Кожни паразити (краста, въшки)
 • Грип, хранителна токсикоинфекция)
 • Гъбични поразявания (ноктови гъбички, млечница, лишеи, брадавици, папиломи, херпеси.)
 • Кожни проблеми (псориазис, дерматити, язви, акне, екземи, себорея, розацея и др.)
 • Възпаление на дебелото черво и лигавицата.) 
 • Проблеми с стомашно-чревния тракт (язва, гастрит, хепатит.)
 • Проблеми с пикочно-половата система (цистит, пиелонефрит, простатит.);
 • Болкови синдроми (главоболие и мигрена, зъбобол, болки в областта на шията, гърба, ставите, отоци.)
 • Проблеми с ендокринната система (щитовидната жлеза, кръвна захар, хормонален дисбаланс)
 • Проблеми с опорно-двигателния апарат 
 • Проблеми с нервната система, (безсъние , нервност , депресия)
 • Проблеми с сърдечно съдова система; 
 • Гнойни рани; Висока киселинност.)
 • Синдром на хроничната умора; Високо и ниско кръвно.)
 • Наднормено и под наднормено тегло.)
 • Постоперативно възстановяване
 • Автоимунни проблеми, косопад, хашимото, лупус.) 
 • Имуностимулатор – Действа стимулиращо върху имунната система, като по този начин, предпазва организма от бъдещи атаки на паразити и бактерии. 
 • Видимо повишава жизнения тонус
 • Подобрява паметта и мозъчната дейност.
 • Ускорява  метаболизма на клетъчно ниво (обмяната на веществата), като по този начин се намалява затлъстяването и наднорменото тегло.
 • Подпомага и активира, прочистването на черният дроб, бъбреците, жлъчката, храносмилателната система, кръвта и лимфата.
 • Не влияе  на полезните бактерии (спомага и стимулира тяхното развитие),  като  премахва вредните.
 • Оказва  подкрепящо и прочистващо действие, върху всички органи и системи в човешкото тяло
 • *Противопоказания: Да не се използва от лица с поставен пейсмейкър (компютърен чип с батерия имплантиран в гърдите), бременни и кърмещи жени!
 • * Резултатите, които могат да бъдат постигнати с Zapper S5 ATOMATIC са строго индивидуални и зависят от усилията на всеки човек. Приемайте повече алкални храни (плодове, зеленчуци, салати, смути, фибри, дестилирана вода, сребърна вода, билки-седемчатка, супер храни, естествени мазнини). Намалете  приема на (тесто, глутен, мая, захар). 

 

* Важно е да се отбележи, че не става дума за медицинско лечение, а по скоро за препоръчителни практики, алтернативно лечение, нетрадиционна и холистична медицина. Резултатът при всички клиенти е различен и може да варира.

* Този продукт не е предназначен за диагностициране, лечение, третиране или предотвратяване на заболявания.

* Продуктът не е лекарствено средство.

 

В наличност: Ограничена наличност

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

 • Код на продукта: ZAPPER-S5
 • Наличност: В наличност
Офертата изтича след:
 • 258.00лв.
 • 158.00лв.