Плащане и доставка

Скъпи клиенти,

След всяка направена поръчка от Ваша страна, тя автоматично се обработва и предава за опаковане с цел максимално бързо да пристигне при Вас, без допълнително потвърждение по телефон.

При необходимост от уточняване на детайли, по вашата поръчка или при възникнали въпроси. Опишете това в поръчката (полето – допълнителни забележки) или се свържете  с нас, предварително на имейл officezaper@gmail.com  или на телефон: 0888175375

Срок за изпълнение на доставката – от 1 до 3 работни дни.

Доставката се извършва с куриерска фирма Спиди или Еконт, на посоченият от Вас адрес в ”работно време”.За целта, можете да посочите адрес на работно място или личен. Според това, как Вие удобно на Вас. Можете сами да изберете фирмата,  с която искате да Ви доставим поръчката. Или да посочите адрес, до офис на една от фирмите.

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ,  заплащате поръчката при получаването. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерската фирма.

Приблизителна доставка за София 5-6лв

Приблизителна доставка за страната 5-7лв

При поръчка над 199 лв. Доставката е БЕЗПЛАТНА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА.

Моля обърнете внимание, че след като завършите поръчката си, тя се предава на куриерска фирма Спиди или Еконт максимално бързо и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка, Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!

Всички други Общи условия на zaper.info

zaper.info – ПРАВИЛНИЯТ ИЗБОР!

Благодарим Ви за Доверието!

>>>Обратно към магазина<<<