ПРИЧИНИ ЗА ПСОРИАЗИС ЕКЗЕМА

Какви са истинските причини за псориазис и екзема?

Как да премахнете причините и възстановите здравето си ?

Скритата тайна истина и изходът от омагьосания кръг ?

 

 72130_121 psoriasis psoriazis-glava

''ТВЪРДО СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО БИ БИЛО ПО-ДОБРЕ, А ЗА РИБИТЕ ПО-ЗЛЕ,

АКО ЦЯЛАТА МЕДИЦИНСКА НАУКА,  КОЯТО  СЕ ПРИЛАГА ДНЕС, БЕШЕ ПОТЪНАЛА НА МОРСКОТО ДЪНО.''

Оливер Вендел Холмс

 

Болести и диагнози има хиляди, а причините за това са само две - паразити и токсини! 

Съвременната медицина поставя диагнози и  третира симптоми.

Истинското решение е, когато се премахва причината!

Така, че очевидният път към решаване на проблема и възстановяването на здравето е;

 

ОТСТРАНЕТЕ  ПРИЧИНАТА !

 

По-данни на СЗО от паразити са инфектирани почти 80% от населението, някои  специалисти доказват, че тази цифра достига 95% от населението на планетата. Хроничните заболявания, са предизвикани или съпроводени от паразитни инфекции. 

Статистиката и фактите наистина са ужасяващи!

 

Не Ви се вярва ли? Трудно ви е да повярвате, че в организмът ви живеят отвратителни паразити?

 

Тогава още една статистика-90%, от всички изследвани от патоанатомите трупове, съдържат крупни червеи. Родоначалникът на паразитологията в Русия академик К. И. Скрябин е отбелязал следното; Нито икономическото процъфтяване, нито благополучието ,нито провеждането на масови оздравителни мероприятия, няма да доведат до ефективни резултати, ако хората продължават да бъдат НЕОСВЕДОМЕНИ!

 

Д-Р Роял Райф и Д-Р Хулда Кларк са може би най-популярните учени и изследователи в областта на паразитологията. Чрез множество изследвания, доказателства и факти, те считат, че при всички здравословни проблеми, първопричината е паразит, бактерия или вирус, намиращ се в организма.

Списъкът със заболяванията предизвикани от паразити може да продължи до безкрай, като сред тях влиза и псориазис, екзема. 

 

Малка част от  нашите гости, които  си отглеждаме.

 

 

ПРИЧИНИ ЗА  ПСОРИАЗИС, ЕКЗЕМА

 

Ascaris

 

И псориазисът и екземата се причиняват от Ascaris и гъбичката Candida albicans. Веществата, отделяни при тяхното преминаване от един в друг стадий са силно алергизиращи и тъкмо те  поразяват кожата. Тъй като домашните любимци непрекъснато прихващат тези паразити, членовете на семействата също се заразяват отново. Друг основен източник на заразяване от паразитите са всички местни и млечни продукти и особено тези, които не са преминали термична обработка. Продукти, като бяло брашно, бяла захар, трябва да се избягват.

 

Гъбичката Candida albicans

664_1 calb1 psoriasis

 

Като живи организми, паразитите и гъбичките  също ходят  до ” тоалетна”. Тяхната тоалетна е нашето тяло. Техните изпражнения са изключително токсични  и опасни. Натрупвайки и затлачвайки  целият организъм. Тялото се опитва да ги изхвърли най-често през кожата.

 

Ето откъде идва проблема с  псориазис, екземи   и всички кожни заболявания.

Тук би трябвало да си отговорите на следният въпрос?

Лекува ли се  псориазисът и екземата  със  скъпо струващи процедури и препарати, които третират проблема,  само външно ?

 

Когато причината е вътре (паразити). От вън са само симптомите/ последствията от нашествениците.

Не е нужно да си много умен или ”голям специалист”,  за да се досетиш.

 

Когато псориазисът се третира само външно. Възможно е и да премахнете до някъде проблема,  по различните части от тялото си, но причината не е премахната.  Въпрос на време е,  да се появи отново.

Другата грешка, при традиционният метод на третиране на псориазис и екзема, а именно когато се третира симптома, а не ПРИЧИНАТА. Освен, че се въртите в омагьосан кръг.

Същите тези ”неканени гости”, които продължават да си живеят в тялото Ви, могат да причинят доста по сериозни, здравословни проблеми.

 

Паразитите и гъбичките също  така  имат нужда от храна. Те изяждат всички полезни съставки, които поемаме с храната. Витамини, минерали, калции, желязо, калий, фосфор, магнезии и т н. Без които нашият организъм, не може да функционира, изгражда и поддържа, всички органи и системи. 

 

Получава се  следният парадокс! Пълен стомах,  гладен организъм!

 

Неканените гости  освен, че живеят за наша сметка и изпражненията им замърсяват затлачват   и пречат на различните органи и системи в тялото да функционират правилно. В зависимост от това в кой орган са отседнали.

Могат да увредят, както самият орган, така и всички други органи и системи в тялото.

За да се освободите от псориазиса и екземата. Трябва да се освободите от  причините /паразити и токсини.

 

Най-често от паразитите страдат  черният дроб  и бъбреците, те са  чистачите на нашият организъм.

Когато  бъбреците и черният дроб са замърсени /затлачени  и  не са в състояние да си вършат работата.

Тялото реагира, подава сигнали,  като обриви,  пъпки, зачервявания, неприятен мирис и т н.

Организмът трябва да се разглежда, като единна система, а не като отделни органи. Всичко е свързано!

За това решението e >>>  Отстраняването на ПРИЧИНАТА !

 

ВСЯКО НЕЩО ИМА СВОЯ УНИКАЛНА ЧЕСТОТА НА ТРЕПТЕНЕ - БИОРЕЗОНАНС 

 

Болестотворните микроорганизми могат да бъдат унищожени чрез електрически сигнали от радиочестотния диапазон. Въздействието на електрическите сигнали /импулси  върху паразитите  в продължение само на няколко минути.  Води до прекъсване на тяхното излъчване. Паразитите са мъртви или необратимо повредени и ще бъдат отделени от организма с помощта на белите кръвни телца. 

 

Какво ще кажете, ако съществува  уред, който е абсолютно безопасен за човешкото здраве, но е най-големият враг на паразити, вируси, батерии. Само една процедура с продължителност 21 минути, води до прекъсване на тяхното излъчване.

 

Това не означава обаче, че за това кратко време  ще оздравеете !

 

Отстранили сме причината паразита, но на организмът му трябва време за да се възстанови напълно и да изхвърли всички токсини, шлаки и паразити от тялото.

В повечето случаи  нашествениците се виждат в ТОАЛЕТНАТА.

 
За да ускорите и подпомогнете процеса на изчистване и възстановяване на здравето Ви, е нужно. Да се храните с повече алкални храни. Алкални храни от които организма Ви се нуждае са ; Плодове, зеленчуци, салати, смутита, сурови ядки, овесени трици, ленено семе, пробиотици, пребиотици и т н.. 
 

Избягвайте  храни, съдържащи глутен, мая, тесто, захар. 

 

Тези ''храни'' пречат на вашето възстановяване, като предизвикват постоянни възпаления,  пробиват лигавицата на дебелото черво. Познато още,  като пропускливи черва. В червата се намира, така наречения втори мозък на човека, както и неговата имунна система. За това е изключително важно, след като прочистите тялото си от нашествениците, да поддържате здрава чревна микрофлора. 

 

Когато организма се освободи от неканените си гости и токсини. От  болестта няма да остане и следа, защото когато сме чисти от вътре, тялото се изчиства и от вън, когато няма причина, няма и здравословен проблем.

 

Схващате ли разликата? Отстраняваме Причини, а не СИМПТОМИ !

Симптомите, болестта, сами си изчезват, когато липсват и са премахнати ПРИЧИНИТЕ!

Не е нужно да сте лекар, доцент или професор, за да разберете и осъзнаете това.

Нито да имате някакъв опит за работа с апарата.

 

Нужно е обаче да загърбите деградиралият  начин на мислене  в съвременната медицина.

И да излезете от омагьосаният кръг на заблудите ” и нелечимите болести ”.

Можеш да помогнеш на някой, като му покажеш правилният път, по който да върви, но не можеш да му помогнеш, ако той сам не поеме по него.

 

В резюме - отстранете  неканените гости от организма си  и променете хранителните си навици.

,,Отстранете причината, тогава ще премине и болестта'' -  Хипократ

 

Най бързия, доказан  и ефективен начин за премахване на паразитите, вирусите и бактериите от организма е, биорезонансната  терапия,  с  апарата Запер.