ПРИЧИНИ ЗА ПРИПАДЪЦИ И ЕПИЛЕПСИЯ

Какви са истинските причини за припадъците и епилепсия ?

Как да премахнете причините и възстановите здравето си ?

Скритата тайна истина и изходът от омагьосания кръг ?

 

ТВЪРДО СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО БИ БИЛО ПО-ДОБРЕ, А ЗА РИБИТЕ ПО-ЗЛЕ !

АКО ЦЯЛАТА МЕДИЦИНСКА НАУКА,  КОЯТО  СЕ ПРИЛАГА ДНЕС, БЕШЕ ПОТЪНАЛА НА МОРСКОТО ДЪНО!

Оливер Вендел Холмс

 

Болести и диагнози има хиляди, а причините за това са само две !!!

Паразити и замърсявания!


Съвременната медицина поставя диагнози и  ” третира симптоми”.

Истинското решение е, когато се ”премахва причината”!

 

Така че очевидният път към решаване на проблема и възстановяването на здравето е;

 

ОТСТРАНЕТЕ  ”ПРИЧИНАТА” !

 

По-данни на СЗО от Паразити са инфектирани почти 80% от населението, някои  специалисти доказват, че тази цифра достига 95% от населението на планетата. Хроничните заболявания, са предизвикани или съпроводени от паразитни инфекции.  Статистиката и фактите наистина са ужасяващи!

 

 

Не Ви се вярва ли? Трудно ви е да повярвате, че в организмът ви живеят отвратителни паразити?

 

Тогава още една статистика-90%  , от всички изследвани от патоанатомите трупове, съдържат крупни червеи. Родоначалникът на Паразитологията в Русия академик К. И. Скрябин е отбелязал следното; Нито икономическото процъфтяване, нито благополучието ,нито провеждането на масови оздравителни мероприятия, няма да доведат до ефективни резултати , ако хората продължават да бъдат ”НЕОСВЕДОМЕНИ”!

 

Д-Р Роял Райф и  Д-Р Хулда Кларк са може би най-популярните  учени и изследователи в областта на паразитите.Чрез множество изследвания, доказателства и факти, те считат. Че при всички здравословни проблеми.

Първопричината е паразит, бактерия или вирус, намиращ се в организма.

В това число  влизат и  Епилепсията, Припадъци и много други.

 

Списъкът може да продължи до Безкрай, са предизвикани от  ”Паразити”!

 

Малка част от  нашите гости, които  си отглеждаме  !!!

 

 

 

ПРИЧИНИ ЗА  ПРИПАДЪЦИ  И ЕПИЛЕПСИЯ 

Припадъците се причиняват винаги от ларвите на Ascaris, попаднали в мозъка.

 

Ascaris   

Предполага се, че те достигат центъра, отговорен за загуба на съзнанието случайно. Не е нормално за тези ларви да бъдат в мозъка. Типично за тях е пътуването между стомаха и белите дробове. Яйцата на аскаридите се намират навсякъде, където има животински нечистотии. Кучета, котки, коне и прасета, всички прихващат Ascaris. Техните изпражнения изсъхват и се разнасят с въздуха, но по-голямата им част остава в почвата. Няма начин децата, играейки си сред нечистотиите, да не погълнат аскаридни яйца. От тях в стомаха се излюпват малки микроскопични ларви, които се придвижват към белите дробове. Там те линеят, което причинява кашлица.

 

Когато едно дете кашля през деня, не се успокоявайте, че се е простудило. Децата поначало кашлят или не, трябва един път седмично да се третират за Ascaris.Малките ларви се намират в откашляния секрет. Не учете децата да преглъщат откашляното. Така те може би преглъщат бъдещите си припадъци, астма или екзема. Учете децата да откашлят в кърпа. Дробовете правят каквото могат, опитвайки се да се освободят от нашествениците. Вие трябва да ги подпомогнете чрез вашата интелигентност.

 

Аскаридите не идват сами. Те носят вътре в себе си свои бактерии и вируси. Една от тези бактерии е Bacteroides fragilis. Тези бактерии се нуждаят от аскаридите, които да изкон-сумират кислорода. Бактериите, изискващи за развитието си безкислородна среда, се наричат облигатни анаероби. Bacteroides вероятно достигат до мозъка, намирайки се във вътрешността на ларвите на Ascaris. От мозъчни абсцеси и тумори обикновено се изолира Bacteroides fragilis.  Bacteroides от своя страна са достатъчно големи бактерии, за да носят в себе си хиляди вируси. Чести вируси в Ascaris са Coxsackie B1 и Coxsackie B4. Припадъците може би се дължат на токсини, отделяни от ларвите на Ascaris, или от Bacteroides, или от Coxsackie вирусите. Може да има и нещо друго, което да отключи припадъците. Но убивайки Ascaris, Bacteroides и Coxsackie  , вие отстранявате първото важно звено във веригата от събития, причиняващи припадъците.

 

Мозъкът не понася кротко нашествениците. Той се бори чрез имунната система. Но червейчетата са твърде големи, за да бъдат изядени от белите кръвни клетки. Мозъкът реагира с възпаление. То цели привличането на калций, за да се изгради стена около нашественика. Областите на възпаление са с отрицателен заряд, за да може положително зареденият калций да намери пътя си до тях. 

 

ВСЯКО НЕЩО ИМА СВОЯ УНИКАЛНА ЧЕСТОТА НА ТРЕПТЕНЕ - БИОРЕЗОНАНС !!!

 

Болестотворните микроорганизми могат да бъдат унищожени чрез електрически сигнали от радиочестотния диапазон. Въздействието на електрическите сигнали /импулси  върху паразитите  в продължение само на няколко минути…. Води до прекъсване на тяхното излъчване. Паразитите са мъртви или необратимо повредени и ще бъдат отделени от организма с помощта на белите кръвни телца.

 

Какво ще кажете, ако съществува  уред, който е абсолютно БЕЗОПАСЕН за човешкото Здраве !!!

Но е най-големият Враг на паразити, вируси, батерии ,гъбички, защото  отстранява Причината/ Паразита, а не ”Симптома”….  Само  една процедура с продължителност 21 минути. Води до прекъсване на тяхното излъчване. Паразитите са мъртви или необратимо повредени и ще бъдат отделени от организма с помощта на белите кръвни телца.  

 

Това не означава обаче, че за това кратко време  ще оздравеете !!!

 

Отстранили сме причината ” паразита”, но на организмът му трябва време за да се възстанови напълно и да изхвърли всички токсини , шлаки и паразити от тялото.

В повечето случаи  нашествениците се виждат в ”ТОАЛЕТНАТА”!!!

 

Мъртви паразити!                                                            Камъни от жлъчката!

029937451 gallstones3

 
За да ускорите и подпомогнете процеса на изчистване и възстановяване на здравето Ви, е нужно. Да се храните с повече алкални храни. Алкални храни от които организма Ви се нуждае са ; Плодове, фрешове, зеленчуци, салати, смутита, сурови ядки, овесени трици, ленено семе и т н.. 

След като организма се освободи от неканените си гости и токсини! От епилепсията, няма да остане и следа. Защото когато сме чисти от вътре , тялото се изчиства и от вън. Когато няма Причина , няма и здравословен проблем.

 

Схващате ли разликата? Отстраняваме Причини, а не ”СИМПТОМИ” !

 

И Не е нужно да сте лекар, доцент или професор ! Нито да имате някакъв опит за работа с апарата!

Нужно е  да загърбите ДЕГРАДИРАЛИЯТ  начин на мислене в Съвременната медицина”!!!

И да излезете от омагьосаният кръг на Заблудите ” и нелечимите болести ”!!!

 

Можеш да помогнеш на някой, като му покажеш правилният път , по който да върви!

Но не можеш да му помогнеш, ако той сам не поеме по него!

Всеки сам Взима решението си  и си носи последствията от него!

 

Паразитите в нашият организъм или изходът от омагьосаният кръг?

Отстраняването  на паразитите /причината!!!

Е първата и най – Важна  стъпка към Възстановяване на Вашето здраве!!!

 

ПРОВЕРИ ЗА НАЛИЧНОСТ

 

 

ПРОВЕРИ ЗА НАЛИЧНОСТ

 

ОТКРИТИЕТО  НА Д-Р РАЙФ !!!

СКРИТАТА ТАЙНА ИСТИНА!!!

 

Кой е д-р Роял Реймънд Райф?

 

Методът Зепер / Zapper  или наричан още резонансно-честотна биорезонансна терапия , първоначално е открит от д-р Роял Реймънд Райф още през 30-те години на 20 век.

 

Заедно с полезната микрофлора в нашето тяло присъстват и нежелани “гости” – вируси, бактерии, паразити !

Най-големият Враг на човека !!! Всеки от които има собствена честота на трептене, така нареченият биорезонанс.

Наличието на нежеланите ”гости”,  причинява множество  и различни здравословни проблеми!

 

Решението на множество , ”нелечими / хронични болести” съвсем не е химера, доказал д-р Роял Реймънд Райф още през 30-те години на XX век. През 1920 г. младият американски учен открива вируса на ”нелечимите болести”, изолира го и го инжектира в 400 плъха. Всички опитни животни са заразени и впоследствие възстановени. Райф доказва, че всяка ”нелечима” болест, има бактериална или вирусна първопричина. И може да бъде преборена, като се отстрани първопричината ( патогена), с определена честота.Всяко нещо има своя уникална честота на трептене.

 

.

д-р Роял Реймънд Райф Универсалният микроскоп на д-р Райф

 

Известно е, че бактериите, вирусите и паразитите имат своя собствена честота на трептение. Ако тя е известна, патогенът може да бъде унищожен, като се облъчи с нея. Стените на мембраните се разрушават и патогенът бързо умира, обяснил Райф. Тоест всяка болест, причинена от патоген – бактерия или вирус, може да се премахне, като патогена бъде унищожен и организмът отново е здрав. Предимството на “Райф лечението” е, че то не засяга нито една здрава човешка клетка, защото те резонират на различни честоти. В списъка на Райф има повече от 500 болести, които той можел да пребори.

 

Партито ‘Краят на всички болести’
С откритията на Райф спечелил уважението на колегите си. На 20.11.1931 год. 44-ма от най-уважаваните медици в страната дават банкет в негова чест под надслова “Краят на всички болести”.

 

 

Научните теории на д-р Райф и методите му на лечение, му създават и проблеми с обществените нагласи. До 1939 г., почти всички от тези изтъкнати лекари и изследователи отричат, че някога са срещали Райф. В навечерието на конференция, на която трябва да се обявят резултатите от изследването на д-р Райф, един от неговите спонсори д-р Милбанк Джонсън – бивш президент на южнокалифорнийската медицинска асоциация, е смъртоносно отровен, а документите изчезват безследно.

 

Д-р Райф е принуден да прекрати дейността си, защото Американската Медицинска Асоциация (АМА) възбужда съдебен процес срещу него и методите му на лечение. След като се запознава с постиженията му, шефът на АМА по това време Морис Фишбейн му предлага да откупи патента над изборетенията му за период от 8 години.

 

След получения отказ Фишбейн го дава на съд. Докато тече процесът, представители на Асоциацията посещават сътрудниците на Райф. Тези, които отказват да се откажат от методите и уредите му, губят медицинските си лицензи. Нито един медицински журнал не се съгласява да публикува трудовете му. Единственото издание, промъкнало се през цензурата е това на Института Франклин.

 

 

Докато Райф дава показания, лабораториите му са опожарени.

 

Д-р Немес, който има копия на някои от творбите на Райф, умира при мистериозен пожар. Той унищожава и всичките му изследвания. Подобна е и съдбата на лабораторията Бърнет, която узаконява изследванията на Райф. През 1946 г. Реймънд Райф е принуден да разпродаде каквото е останало от лабораторията си в Сан Диего парче по парче. Самият Роял Райф е убит през 1971 г. от “случайна” смъртоносна доза  алкохол в болницата Гросмонт.

 

По една ли друга причина откритието на д-р Райф  остава забравено, докато д-р Хулда Кларк (Hulda Clark) от САЩ не публикува своите научни трудове в книгата „Лечение на всички болести“, базирани на теориите на Райф .

 

Коя е д-р Хулда Кларк ?

Д-р Хулда Регер Кларк

 

Доктор Кларк е родена на 18-ти октомври 1928 в Ростерн, Канада. Тя е започнала обучението си в науките по биология в университета Saskatchewan, където тя прекарва 10 годишното си обучение и завършва магистърската си степен (High honors). През 1958 от университета в Минесота тя получава докторската степен, която е насочена към приложения на физиката и въздействието и върху биологичната структура на клетките.

 

Др. Кларк основава национална консултативна агенция по някои от методите и разработките изучавани в университета в Индиана (в това число и технологията Zapper). В самото начало тя е имала огромна подкрепа от федерални агенции и държавни субсидии за разработките си, но под натиска на фармацевтичните компании през 1974 субсидиите биват елиминирани. Тя стеснява кръга на разработките и проектите си, но продължава със собствени средства.

 

Изследванията на Др. Кларк я довеждат до изучаването на връзката между микроорганизмите (такива като паразити, бактерии, вируси) и реакцията им на тежки метали и определени честоти електрически импулси (което в наше време наричаме технологията Zapper).

 

 

Заперът е най-важното откритие на Др. Кларк. То е малко устройство, което използва едва доловими за човешкото тяло 30KHZ импулси , но смъртоносни за паразити  , бактерии  и вируси.

Др. Хулда Кларк е написала 7 книги “The Cure For All Cancers”, “The Cure For All Diseases”, “The Cure For HIV and AIDS”, “The Cure For All Advanced Cancers”, “The Prevention of All Cancers”, “Syncrometer Science Laboratory Manual”и скорошната “The Cure and Prevention of All Cancers” издадени през 2008 свързани с доста тежки заболявания и начини как нейната технология може да им помогне! Нейните книги имат много важна информация за тези, които се интересуват от модерния натурален стил на живот.

 

Др. Кларк издържа на много нападки от ФАРМАЦЕВТИЧНИТЕ  КОМПАНИИ  – отказвайки да продаде патента на технологията си и да работи съвместно с тях. Поради причината, че иска технологиите и учението и да бъдет достъпни за всеки без излишно оскъпяване.

 

ПРОВЕРИ ЗА НАЛИЧНОСТ


КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА АПАРАТА ЗАПЕР?

 

Заперът, наричан още Zapper, първоначално е открит от д-р Реймънд Райф още през 30-те години на 20 век.

По една ли друга причина откритието на д-р Райф  остава забравено, докато д-р Хулда Кларк (Hulda Clark) от САЩ не публикува своите научни трудове в книгата „Лечение на всички болести“, базирани на теориите на Райф .

 

Заперът е най-важното откритие на Др. Кларк. То е малко устройство, което използва едва доловими за човешкото тяло 30 KHZ импулси , но смъртоносни за паразити, бактерии  и вируси.
 

Zapper –S5 AUTOMATIC по схемата на д-р Кларк е просто електрическо устройство, което убива болестотворни бактерии, вируси и паразити ,чрез електромагнитни полета на принципа на биорезонанса. Въздействието на апарата върху паразитите   в продължение само на няколко минути….

Води до прекъсване на тяхното излъчване. Паразитите са мъртви или необратимо повредени и ще бъдат отделени от организма с помощта на белите кръвни телца.

 

Биорезонансен апарат Запер -S5 AUTOMATIC е абсолютно безопасен и безвреден за човешкото Здраве.

Имайки предвид и това , че работи  с  ” 9  v  батерия”!

K5I10292 K5I10288

Честотите на Паразитите се различават от честотите на човешките органи. Именно заради това, Заперът е най-Безопасният, универсален и ефикасен уред, който може да се ползва ефективно, при всички ”нелечими /хронични” , Заболявания. Тъй като неговата честота и принцип на действие, убива и разрушава само Паразитите, без по-никакъв начин да повлиява или уврежда полезните бактерии и човешките органи.

 

Помощ , Профилактика и Въздействие при:

 • Заболявания, предизвикани от едноклетъчни организми;
 • Глистни инвазии (острици, аскариди, цепнии, смучещи червеи и др.);
 • Заболявания, предизвикани от кожни паразити (краста,въшки);
 • Вирусни и микозни заболявания (грип, хранителна токсикоинфекция);
 • Гъбични поразявания (ноктови гъбички, млечница, лишеи и др.);
 • Заболявания на стомашно-чревния тракт (язва, гастрит, хепатит и др.);
 • Заболявания на пикочно-половата система (цистит, пиелонефрит, простатит и др.);
 • Болкови синдроми (главоболие и мигрена, зъбобол, болки в областта на шията, гърба, ставите и др.);
 • Кожни заболявания (псориазис, дерматити, язви, акне и др.);
 • Заболявания на ендокринната система (на щитовидната жлеза и др.);
 • Заболявания на опорно-двигателния апарат (артрози,артрити, миозити и др.);
 • Гнойни рани;
 • Синдром на хроничната умора; МС , ДЦП ,Епилепсия, Припадъци 
 • Постоперативно възстановяване
 • Автоимунни заболявания
 • Пълно прочистване на организма от паразити, вируси бактерии!
 • Хроничните заболявания,  са предизвикани или са съпроводени от паразитни инфекции, като в 60% от случаите те са предизвикани от хелминти (паразитни червеи);
 • С гъбични инфекции днес са заразени повече от 25% от населението на Земята; Съгласно данни от СЗО от паразитни заболявания са инфектирани почти 75% от населението на Земята, независимо от нивото на социалния им живот; 80% от всички съществуващи заболявания са или директно свързани с паразитите, или са следствие от тяхната жизнена дейност в човешкия организъм.
 • Био-вълновият генератор Zapper -S5 AUTOMATIC  е цифрово електронно устройство, което убива болестотворни паразити, бактерии, вируси и гъбички чрез електромагнитни вълни на принципа на биорезонанса без използване на медикаментозни средства.

* Резултатите, които могат да бъдат постигнати с Zapper S5 ATOMATIC са строго индивидуални и зависят от усилията на всеки човек.Приемайте повече алкални храни (плодове, фрешове, зеленчуци, салати, смути, дестилирана вода, сребърна вода, билки-седемчатка, супер храни, спирулина, хлорела и др.).Намалете приема на киселини храни (тесто, глутен, мая, захар, животински белтък). Важно е да се отбележи, че не става дума за медицинско лечение, а по скоро за препоръчителни практики, алтернативно лечение, нетрадиционна и холистична медицина. Няма научно доказани медицински факти, които да твърдят, че тези методи са ефикасни. Резултатът при всички клиенти е различен и може да варира.

 

Заперът позволява ефективно въздействие, както на остри, така и на хронични заболявания, в етиологията и патогенезата на които съществена роля играят паразитни, бактериални и вирусни инфекции. Теорията за избирателно електропоразяване на патогенни микроорганизми е разработена от американския лекар д-р Райф и развита в края на 20 век от д-р Хулда Кларк, след което е потвърдена от десетки изследователи по всички краища на света.

 

Апаратът може да се ползва самостоятелно в домашни условия , а така също  във физиотерапевтични  кабинети в болнични заведения. По време на сеанса пациентът се свързва с двойка електроди към Запера , които могат да бъдат в контакт, както с две ръце или два крака, така също между дясна ръка и ляв крак или лява ръка с десен крак !

 

Колко процедури се правят дневно и за какъв период?

 

Правят се от 1 до 3 процедури ,сеанса дневно в продължение на 15-30 дни. След което се прави пауза и ако  е необходимо процедурите се повтарят до изчезване на симптомите .

Когато апарата се ползва профилактично е достатъчно 1-2 сеанса ,”седмично”.

Желателно е апарата да се ползва от цялото семейство (дори и от деца).

 

Защо е нужен по продължителен период на въздействие ?

 

Биорезонансен апарат Запер -S5 AUTOMATIC унищожава Всички видове паразити ,само с една процедура.

Но гъбичката ”кандида”  (неканен ,но присъстващ гост в всеки организъм )!!!

Най-големият Враг на човека наравно, с паразитите .

Живее вътрешно клетъчно в нашите клетки (на много слоеве) и се унищожава по продължително!

Ето защо е нужен 15-30 дневен период на въздействие, за да се унищожи /премахне напълно!

Доказано е , че  Гъбичката ”Candida albicans” , причинява здравословни проблеми от всякакъв характер!

 

Candida albicans

664_1

 

Zapper –S5 AUTOMATIC има три работни цикала с продължителност 61 минути.Разделен от две паузи от 20 минути. 7мин. сеанс  – 20 мин. пауза – 7 мин. сеанс – 20 мин. пауза – 7 мин сеанс.Апаратът  автоматично  преминава към всеки следващ цикъл ( сеанс), като Ви подава звуков сигнал и Ви показва със  индикаторите си, кога да го хванете отново. След преключване  на всеки сеанс, уредът издава звуков сигнал и автоматично отива на пауза.

 

Индикаторът стои на пауза 20 минути.По време на паузата, Вие оставяте уреда.Когато дойде време за следващият цикъл, той ще Ви сигнализира отново  и индикаторът, ще отиде на следващият цикъл.Апаратът няма да започне следващият цикъл, до като не го хванете отново.По време на 7 минутните сеанси, ако Ви се наложи да го пуснете, той спира автоматично и започва от там от където сте спряли.Минавайки целият сеанс, той Ви сигнализира чрез звуков сигнал и се изключва автоматично.

 

Защо е необходимо преминаването и на трите цикъла 1.2.3. ,(пълен сеанс) ? 

 

Първият цикъл  убива вирусите, бактериите и паразитите, като след няколко минути се появяват още бактерии и вируси, които са напуснали мъртвите паразити.

Вторият цикъл убива тези вируси и бактерии. Скоро се появяват отново малко на брой вируси.

Третия цикъл убива и вирусите, които загиват по-трудно.

 

Защо вирусът, намиращ се вътре в паразита, не загива при първия зепинг? Електричеството протича по външните контури на обектите и тялото на паразита служи като защитен щит за вирусите. Именно поради това единичен зепинг( цикъл), води до частично или временно подобрение и често е последван от признаци на заболяването.

 

Паузите са необходими за пълното изменение на състоянието на патогените в целия организъм, което спомага за пълноценното им унищожаване. Д-р Кларк е положила началото на изучаването на метода на въздействие наречен от нея зепинг. Нейните изследвания показали, че голяма част от заболяванията (във всеки случай много повече, отколкото се приема) са предизвикани именно от хелминти и патогенна миклрофлора, а направеното от нея откритие поставя началото на създаване на уреди, позволяващи унищожаването на паразитите.

 

Това направление е получило названието Активна биорезонансна терапия. 

Какво  казва д-р Хулда Кларк  за Заперът, който тя самата е разработила на една и съща чeстота от 30 kHz  и с 9 v батерия?

 

В началото на своите изследвания д-р Кларк е работила с различни честоти. Но ето какво казва тя по късно !!!

Последващи изследвания показаха ,че НЕ различните честоти  са унищожили всички нашественици. Ефективността се дължеше на положително настроената честота и това, че Заперът работи с БАТЕРИЯ!!! Предполагам , че положително електричество приложено където и да е върху тялото , привлича отрицателно натоварените обекти , каквито са паразити те ,вируси те и бактериите.  Може би волтажът на батериите ги притиска  и издърпва от тяхната локализация.  

 

Възможността да бъдат унищожени Всички нашественици чрез Зепинг/ Запер ( само за 7 минути), може наистина да стане панацея! Няма нужда да се установяват определени честоти  и  да се преминава подред , през всички честоти килохерц по килохерц.

При достатъчно напрежение( 5-10 волта ), (продължителност 7 минути) и честота , (която е между 10 и 30 kHz).Всяка положително настроена честота убива едновременно всички паразити, бактерии и вируси.

Всички паразити , вируси и бактерии (загиват за 7 минути , при 5 волта) Генерирането на положителни честоти е най-добрият и бърз начин за унищожаване на патогенните организми.

Откъс от книгата на д-р Хулда Кларк

 

Защо Zapper –S5 AUTOMATIC  работи  по схемата на д-р  Кларк  ?

С една единствена универсална честота от 30 kHz  и с батерия 9 v ?

Освен ,че се съобразяваме с изследванията, доказателствата  и логиката на д-р Хулда Кларк .

Не на последно място имаме и доста личен опит!!!

 

Без значение  какъв здравословен проблем имате. Вие няма как  да разберете, какъв точно паразит имате във тялото си, за да го унищожите със определена честота.Поради простата причина, че и до днес  в МОДЕРНАТА медицина “ не съществуват“, каквито и да е било изследвания, за да открият наличието на точно определен паразит, вирус или бактерия.

 

Защо не съществуват такива изследвания ? На този въпрос може да си отговори Всеки един средно интелигентен човек!

 

Дори и да се открие, чрез някакво изследване (почти невъзможно), точно определеният паразит. Има голяма вероятност, да се  “пропусне някой друг“.Ползвайки различни програми и честоти  рискувате да пропуснете, някой не открит паразит, вирус или бактерия.

Когато се работи със различни  честоти  или със различни програми, за определен паразит. Вие унищожавате само този конкретен паразит, но какво се случва със останалите паразити, вируси и бактерии, които не са открити и диагностицирани ?

 

Да не говорим и че  99 /9 % от диагнозите са ГРЕШНИ!!! Може би Несъзнателно  д-р Хулда Кларк  е направила още една ОГРОМНА услуга на обществото. Създала е Запер, който доказано от нея унищожава всички видове паразити, вируси и бактерии. Може да се ползва от Всеки човек, Без познания в тази област. И  Без да се налага да търсите точният Паразит и честота  с която да го унищожите!!!

 

Защото още един път ще повторим казаното от д-р Кларк!

Последващи изследвания показаха,че НЕ различните честоти  са унищожили всички нашественици.

При достатъчно напрежение( 5-10 волта ) (продължителност 7 минути) и честота , (която е между 10 и 30kHz).Всяка положително настроена честота убива едновременно всички паразити ,бактерии и вируси.

Всички паразити , вируси и бактерии (загиват за 7 минути , при 5 волта).

Генерирането на положителни честоти е най-добрият и бърз начин за унищожаване на патогенните организми.

 

Zapper –S5 AUTOMATIC освен , че работи по схемата на Д-Р Кларк,   която влияе и  унищожава  всички  видове паразити,  вируси, бактерии. Оказва и подкрепящо действие  върху целият организъм, действа и стимулиращо върху имунната му система. По този начин го прави по-устойчив на бъдещи атаки от паразити. Видимо повишава жизнения тонус, подобрява паметта и мозъчната дейност. Друго положително действие е ускоряването на метаболизма на клетъчно ниво (обмяната на веществата), като по този начин се намалява затлъстяването и наднорменото тегло.

 

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ?

 

Вярно ли е, че Биорезонансен апарат Zaperr S5- AUTOMATIC,  лекува описаните болести?

Zaperr S5- AUTOMATIC  отстранява причините за болестите, паразити, вируси и бактерии!И организмът сам се лекува.Когато се премахва причината за заболяването.Изчезват и симптомите, болестта.Няма причина, няма и следствие!

Гениалните неща са прости!!!Величието е в простотата!!!

 

Има ли някакви странични ефекти ? НЕ,  но са възможни лечебни кризи!!!

Какво означава лечебна криза ?

Лечебните кризи показват, че в организмът протичат изчистващи и оздравителни процеси, които са резултат на масовото унищожение и изхвърлянето на паразитите и токсините от тялото !!!Симптоми за лечебните кризи, могат да бъдат, прилошаване, гадене, повръщане, разстройство,обриви по кожата, температура, отпадналост и други….

Тези Възможни лечебни кризи, трябва да се посрещнат, позитивно.Всичката тази мръсотия натрупана в организма, трябва да излезе по някакъв начин.Противен случай си живеем с цялото това “БОГАТСТВО“, вътре в  нас. Това е истинският правилен подход, към възстановяване на здравето.

 

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО И ЖЕЛАТЕЛНО!За максимално, ефективно изчистване и подпомагане на организма, при освобождаването от паразити, токсини и шлаки от тялото.Zapper -S5 AUTOMATIC да се комбинира с уреда за сребърна вода Dr.Silver.Сребърната вода приготвена с уреда Dr.Silver, подпомага изчистването на организма от паразити, токсини и шлаки.Двата уреда имат сходни, но различни свойства на действие.Допълват се взаимно и е уникална комбинацията между тях (синергизъм).Казано по простичко, перфектната двойка (ин и ян).

 

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!Биорезонансен апарат Zapper -S5 AUTOMATIC, не се препоръчва за хора с кардиостимулатори, бременни и кърмещи жени!

 

Нашата мисия или защо правим това?

 

Да помогнем на Възможно повече хора да излязат от вечните времена на заблудите, ”нелечимите болести”  и Деградацията в ”модерната медицина”.

Давайки  полезна и ценна информация, с която да обогатят здравната си култура.

Здравна култура = Живот Без Болести!!!

Здравето е в Вашите ръце!!! 

И не забравяйте!

Има ли желание има и ПЪТ!

Няма Нелечима болест има Нелечим Болен!

 

Защо да изберете Биорезонансен апарат Zaperr S5- AUTOMATIC – ?

Над 20 годишен опит в производството на иновативни продукти от доказани инженери, без компромиси в качеството!!!

Ново поколение апарати за Биорезонансна терапия (медицината на бъдещето)!

Абсолютно безопасен за човешкото здраве, но смъртоносен за паразити, вируси и бактерии! 

Компактен и лесен  за използване (AUTOMATIC ).Не се изискват никакви  познания за работа с апарата!  

Лесно преносим ( 240 g).Можете да го носите навсякъде с Вас!   

Хиляди доволни клиенти!

Безплатни онлайн консултации и допълнителна подкрепа, за неограничен период от време!

Достъпна цена!

 

КАКВА Е ЦЕНАТА НА Zapper -S5 AUTOMATIC ?

 

Ако определяхме цената на Zapper -S5 AUTOMATIC  на  основата на неговите функции, спестени пари, време, нерви, стрес и др.

То това би струвало няколко хиляди. И инвестицията пак щеше да си заслужава!

Ние подкрепяме искането  на д-р Хулда Кларк,  технологиите и да бъдат достъпни за всеки, без излишно оскъпяване и спекулации.

За да може Всеки човек да се възползва от Zapper -S5 AUTOMATIC  на достъпна цена!

Паради големият интерес и бързото изчерпване е Възможно;

В момента Zapper -S5 AUTOMATIC  да НЕ е в наличност!

 Злата Раева закупи 
 Борислав Г. закупи 
 Ваня Ангелска закупи 
 Мария Ангелска закупи 
 Елка Василева закупи 
Силвия Иванова закупи 
 Георги Гоцев закупи