ПРИЧИНИ ЗА КОСОПАД

Какви са причините за косопада ?

Как да премахнете причините и възстановите здравето си ?

Скритата тайна истина и изходът от омагьосания кръг ?

images (3) triangularna_alopecia images (4)

''ТВЪРДО СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО БИ БИЛО ПО-ДОБРЕ, А ЗА РИБИТЕ ПО-ЗЛЕ, 

АКО ЦЯЛАТА МЕДИЦИНСКА НАУКА,  КОЯТО  СЕ ПРИЛАГА ДНЕС, БЕШЕ ПОТЪНАЛА НА МОРСКОТО ДЪНО.'' 

Оливер Вендел Холмс

 

Болести и диагнози има хиляди, а причините за това са само две - паразити и токсини!  

Съвременната медицина поставя диагнози и третира  симптоми.

Истинското решение е, когато се премахва причината!

 

Така,  че очевидният път към решаване на проблема и възстановяването на здравето е;

 

ОТСТРАНЕТЕ  ПРИЧИНАТА!

 

По-данни на СЗО от паразити са инфектирани почти 80% от населението, някои  специалисти доказват, че тази цифра достига 95% от населението на планетата. Хроничните заболявания, са предизвикани или съпроводени от паразитни инфекции. Статистиката и фактите наистина са ужасяващи.

 

Не Ви се вярва ли? Трудно ви е да повярвате, че в организмът ви живеят отвратителни паразити?

 

Тогава още една статистика-90% , от всички изследвани от патоанатомите трупове, съдържат крупни червеи. Родоначалникът на паразитологията в Русия академик К. И. Скрябин е отбелязал следното; Нито икономическото процъфтяване, нито благополучието, нито провеждането на масови оздравителни мероприятия, няма да доведат до ефективни резултати, ако хората продължават да бъдат НЕОСВЕДОМЕНИ!

 

Д-Р Роял Райф и Д-Р Хулда Кларк са може би най-популярните учени и изследователи в областта на паразитологията. Чрез множество изследвания, доказателства и факти, те считат, че при всички здравословни проблеми, първопричината е паразит, бактерия или вирус, намиращ се в организма.

Списъкът със заболяванията предизвикани от паразити може да продължи до безкрай, като сред тях влизат  и автоимунни заболявания, косопад.

 

Малка част от  нашите гости, които  си отглеждаме. 

 

Eurytrema Strongyloides Ascaris trichinella_spiralis Ancylostoma Fasciolopsis-buskii-2

 

ПРИЧИНИ ЗА   КОСОПАД  

При всички хора с косопад има  наличието на паразити, токсини  и  бактерии, същите тези неканени гости, за които вече прочетохте. При всички случаи на косопад, винаги се откриват метили, Askaris, Salmonela, Shigela, Candida albicans. 

 

Ascaris

Salmonela                            Shigela       Candida albicans 

article__aafd5baa92b41824bbbb20131e9c4942-1024x859 Shigella_stool 664_1

 

Като живи организми, паразитите и гъбичките  също ходят  до ” тоалетна”. Тяхната тоалетна е нашето тяло. Техните изпражнения са изключително токсични  и опасни. Натрупвайки и затлачвайки  целият организъм  (храносмилателен тракт, черва, черен дроб, бъбреци, сърдечно съдова и нервна система, токсини в кръвта ). От което имунната система отслабва.

 

Имунната система се мъчи да се пребори с  нашествениците, изхвърляйки  токсините  от жизнената дейност на паразитите, през различни части на тялото.

Симптоми за това са;  лош дъх, хронична умора, нервност, безсъние, депресия, гадене, липса на апетит, липса на концентрация, пърхот, сърбежи, окапване на косата, обриви, зачервявания  и  много други.

Всичките тези симптоми / сигнали, са защитна реакция на организма и борба с неканените гости, което днешно време, съвременната медицина нарича, косопад.

 

Състоянието на косата и кожата, е индикатор на общото физическо и психическо здраве на човека.

Ето откъде идва проблемът с косопада, който и до ден днешен, ”модерната медицина”,  не може да открие, причината и разреши проблема.

 

Тук би трябвало да си отговорите на следният въпрос?

Премахва  ли се косопад  с  методи или  мазила, които   третират  СИМПТОМА ? 

 

Симптомите са знаци /сигнали  на организма от  последствията на нашествениците.

Не е нужно да си много умен или ”голям специалист”,  за да се досетиш.

Другата грешка, при традиционният метод на въздействие на косопада, а именно когато се третира симптома, а НЕ ПРИЧИНАТА. Освен че се въртите в омагьосан кръг, същите тези ”неканени гости”, които продължават да си живеят в тялото Ви. Могат да причинят доста по сериозни, здравословни проблеми. 

 

Паразитите и гъбичките също  така  имат ”нужда от храна”. Те изяждат всички полезни съставки, които поемаме с храната. Витамини, минерали, калции, желязо, калий, фосфор, магнезии и т н.  Без които нашият организъм, не може да функционира, изгражда и поддържа, всички органи и системи. 

Получава се  следният парадокс! Пълен стомах,  гладен организъм!

 

Неканените гости  освен, че живеят за наша сметка и изпражненията им замърсяват /затлачват   и пречат на различните органи и системи в тялото да функционират правилно.

В зависимост от това в кой орган са отседнали, могат да увредят, както самият орган, така и всички други органи и системи в тялото.

 

Чудно ли Вие още откъде имате косопад  ? 

Организмът е и трябва да се разглежда, като единна система, а не, като отделни органи. Всичко е свързано! 

Традиционната медицина ”третира Симптоми / Симптоматиката ”. А НЕ ПРИЧИНИТЕ! 

Как  да се освободите от Проблема ?

Логично, като се освободите от  причините /паразити/ токсини.

За това истинското и ефективно решение e, отстраняването на ПРИЧИНАТА !

 

ВСЯКО НЕЩО ИМА СВОЯ УНИКАЛНА ЧИСТОТА НА ТРЕПТЕНЕ - БИОРЕЗОНАНС 

 

Болестотворните микроорганизми могат да бъдат унищожени чрез електрически сигнали от радиочестотния диапазон. Въздействието на електрическите сигнали /импулси  върху паразитите  в продължение само на няколко минути.

Води до прекъсване на тяхното излъчване. Паразитите са мъртви или необратимо повредени и ще бъдат отделени от организма с помощта на белите кръвни телца. 

 

Какво ще кажете, ако съществува  уред, който е абсолютно безопасен за човешкото здраве.  Но е най-големият Враг на паразитите, вируси и бактерии. 

Само  една процедура с продължителност 21 минути, води до прекъсване на тяхното излъчване. Паразитите са мъртви или необратимо повредени и ще бъдат отделени от организма, с помощта на белите кръвни телца.  

 

Това не означава обаче, че за това кратко време  ще оздравеете! 

 

Отстранили сме причината паразита, но на организмът му трябва време за да се възстанови напълно и да изхвърли всички токсини, шлаки и паразити от тялото.

В повечето случаи  нашествениците се виждат в ТОАЛЕТНАТА. 


За да ускорите и подпомогнете процеса на изчистване и възстановяване на здравето Ви, е нужно. Да се храните с повече алкални храни. Алкални храни от които организма Ви се нуждае са ; Плодове, фрешове, зеленчуци, салати, смутита, сурови ядки, овесени трици, ленено семе, пробиотици, пребиотици и т н.. 
 
Избягвайте храни, съдържащи глутен, мая, тесто, бяла захар. 

 

Тези ''храни'' пречат на вашето възстановяване, като предизвикват постоянни възпаления,  пробиват лигавицата на дебелото черво. Познато още,  като пропускливи черва. В червата се намира, така наречения втори мозък на човека, както и неговата имунна система. За това е изключително важно, след като прочистите тялото си от нашествениците, да поддържате здрава чревна микрофлора. 

 

След като организма се освободи от неканените си гости и токсини. От проблема, косопада, няма да остане и следа.

Защото когато сме чисти от вътре , тялото се изчиства  и от вън,  когато няма причина, няма и здравословен проблем.

 

Схващате ли разликата? Отстраняваме причини, а не СИМПТОМИ.

 

И не е нужно да сте лекар, доцент или професор, нито да имате някакъв опит за работа с апарата.

Нужно е обаче да загърбите деградиралият начин на мислене   в съвременната медицина. 

Можеш да помогнеш на някой, като му покажеш правилният път, по който да върви, но не можеш да му помогнеш, ако той сам не поеме по него. 

 

В резюме - отстранете  неканените гости от организма си  и променете хранителните си навици.

,,Отстранете причината, тогава ще премине и болестта'' -  Хипократ

 

Най бързия, доказан  и ефективен начин за премахване на паразитите, вирусите и бактериите от организма е, биорезонансната  терапия,  с  апарата Запер.