Причини за депресия

Каква е истинската причина за депресията ?

Как да премахнете причините и възстановите здравето си ?

Скритата тайна истина и изходът от омагьосания кръг ?

13 Woman-with-Depression glavobolie-300x198 silna-migrena

''ТВЪРДО СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО БИ БИЛО ПО-ДОБРЕ, А ЗА РИБИТЕ ПО-ЗЛЕ,

АКО ЦЯЛАТА МЕДИЦИНСКА НАУКА,  КОЯТО  СЕ ПРИЛАГА ДНЕС, БЕШЕ ПОТЪНАЛА НА МОРСКОТО ДЪНО.''

Оливер Вендел Холмс

 

Болести и диагнози има хиляди, а причините за това са само две - паразити и токсини! 

Съвременната медицина поставя диагнози и третира симптоми.

Истинското решение е, когато се премахва причината!

Така,  че очевидният път към решаване на проблема и възстановяването на здравето е;

 

ОТСТРАНЕТЕ  ПРИЧИНАТА !

 

По-данни на СЗО от паразити са инфектирани почти 80% от населението, някои  специалисти доказват, че тази цифра достига 95% от населението на планетата. Хроничните заболявания, са предизвикани или съпроводени от паразитни инфекции.  Статистиката и фактите наистина са ужасяващи. 

 

 

Не Ви се вярва ли? Трудно ви е да повярвате, че в организмът ви живеят отвратителни паразити?

 

Тогава още една статистика-90%, от всички изследвани от патоанатомите трупове, съдържат крупни червеи. Родоначалникът на паразитологията в Русия академик К. И. Скрябин е отбелязал следното; Нито икономическото процъфтяване, нито благополучието, нито провеждането на масови оздравителни мероприятия, няма да доведат до ефективни резултати, ако хората продължават да бъдат НЕОСВЕДОМЕНИ!

 

Д-Р Роял Райф и Д-Р Хулда Кларк са може би най-популярните учени и изследователи в областта на паразитологията. Чрез множество изследвания, доказателства и факти, те считат, че при всички здравословни проблеми, първопричината е паразит, бактерия или вирус, намиращ се в организма.

Списъкът със заболяванията предизвикани от паразити може да продължи до безкрай, като сред тях влизат  и депресия, тревожност, страх, безпокойство, безсъние и много други. 

 

Малка част от  нашите гости, които  си отглеждаме. 

 

 

ПРИЧИНИТЕ ЗА  ДЕПРЕСИЯ, СТРАХ, ТРЕВОЖНОСТ !!!

Всички хора с клинично проявена депресия, страх, тревожност.  Имат малки кръгли червеи в мозъка. Чудно ли е тогава, че мозъкът не може да произведе достатъчно невротрансмитери или да ги балансира? Обикновено това са анкилостоми (Ancylostoma),  Ascaris, Trichinella и Strongyloides.

 

trichinella_spiralis Ascaris Ancylostoma

Основните начини за проникване на анкилостомите в тялото ни са чрез консумиране на храна и вдишване на въздух, замърсени с животински нечистотии. Нашите домашни любимци прихващат тези червеи ежедневно. Ние си ги обменяме непрекъснато с тях и с членовете на семейството си.

При хората с депресия, страх, тревожност,  микроскопичните паразити достигат да мозъка веднага. При останалите членове на семейството те просто могат да обитават червата, белите дробове, черния дроб или други органи. За човека с депресия пътят към мозъка е „утъпкан”. Той трябва да бъде ликвидиран преди да се развие толерантност към реинфестиране.

 

Ако в мозъка има отложени разтворители или други токсини, те забавят или предотвратяват оздравяването.

В случаите с депресия, страх и безпокойство. Винаги се откриват и бактерии от семейство Shigella.  Депресията, дори и да е с голяма давност, може да изчезне за дни, ако мозъкът най-после стане господар на собствената си територия. 

 

ПРИЧИНИ ЗА  МАНИАКАЛНА ДЕПРЕСИЯ

Този вариант на депресия се дължи на основния мозъчен паразит Strongyloides плюс хлор, като алерген! Strongyloides е същият онзи червей, който предизвиква мигрена и други тежки периодични главоболия. Вероятно в зависимост от това къде са се устроили тези малки червейчета в мозъка, вие развивате симптоми на маниакална депресия или мигрена. А може би хлорът е разрешаващият фактор.

 

Тези малки червейчета могат да преминат през плацентата и да се заселят в неродения плод. Чудно ли е тогава, че тези нарушения на мозъчната дейност изглеждат наследствени? Разбира се, съществуват предостатъчно възможности човек да ги получи от собствените си ръце, от нечии чужди ръце или от пода (както е при децата). Учудващ факт е, че някои членове на семейството не се инфестират или поне нямат мозъчни симптоми! Много трудно е да се изкорени Strongyloides в едно цяло семейство, което е необходимо, за да се излекува човекът с депресия. Фактически дори е невъзможно, ако в къщата има домашен любимец или чест контакт с други животни. Голямо предизвикателство е и избавянето от алергията към хлор.

 

Strongyloides

Обикновено при случаи на маниакална депресия се открива натрупване и на бром. Тъй като бромът, флуорът и хлорът са халогени, може би получаването на твърде голямо количество от който и да е от тези елементи води чрез реакция „свързване” до нарушаване способността на черния дроб да обезврежда хлора.

 

Като живи организми, паразитите и гъбичките  също ходят  до ” тоалетна”. Тяхната тоалетна е нашето тяло. Техните изпражнения са изключително токсични  и опасни.

Натрупвайки и затлачвайки  целият организъм и най-вече нервната система.

 

Неканените гости  освен, че живеят за наша сметка и изпражненията им замърсяват затлачват   и пречат на различните органи и системи в тялото да функционират правилно. В зависимост от това в кой орган са отседнали. Могат да увредят, както самият орган, така и всички други органи и системи в тялото.

 

Още ли се питате от къде идват депресията, страха и  безпокойството?

За да се освободите от тях, трябва да се освободите от  причините /паразити и токсини. 

Организмът трябва да се разглежда, като единна система, а не като отделни органи.  Всичко е свързано. 

Традиционната медицина, третира Симптоми.

Истинското и ефективно решение на проблема  e,   отстраняването на причината! 

 

ВСЯКО НЕЩО ИМА СВОЯ УНИКАЛНА ЧЕСТОТА НА ТРЕПТЕНЕ - БИОРЕЗОНАНС 

 

Болестотворните микроорганизми могат да бъдат унищожени чрез електрически сигнали от радиочестотния диапазон. Въздействието на електрическите сигнали /импулси  върху паразитите  в продължение само на няколко минути….

Води до прекъсване на тяхното излъчване. Паразитите са мъртви или необратимо повредени и ще бъдат отделени от организма с помощта на белите кръвни телца. 

 

Какво ще кажете, ако съществува  уред, който е абсолютно безопасен за човешкото здраве.  Но е най-големият Враг на паразити, вируси, батерии, гъбички.

Само една процедура с продължителност 21 минути, води до прекъсване на тяхното излъчване. 

 

Това не означава обаче, че за това кратко време  ще оздравеете!

 

Отстранили сме причината паразита, но на организмът му трябва време за да се възстанови напълно и да изхвърли всички токсини, шлаки и паразити от тялото.

 

В повечето случаи  нашествениците се виждат в ТОАЛЕТНАТА.

За да ускорите и подпомогнете процеса на изчистване и възстановяване на здравето Ви, е нужно. Да се храните с повече алкални храни. Алкални храни от които организма Ви се нуждае са ; Плодове, зеленчуци, салати, смутита, сурови ядки, овесени трици, ленено семе, пробиотици, пребиотици и т н..


Избягвайте  храни, съдържащи глутен, мая, тесто, захар! 

Тези ''храни'' пречат на вашето възстановяване, като предизвикват постоянни възпаления,  пробиват лигавицата на дебелото черво. Познато още,  като пропускливи черва. В червата се намира, така наречения втори мозък на човека, както и неговата имунна система. За това е изключително важно, след като прочистите тялото си от нашествениците, да поддържате здрава чревна микрофлора. 

 

След като организма се освободи от неканените си гости и токсини,  от болестта няма да остане и следа.  Защото когато сме чисти от вътре , тялото се изчиства и от вън,  когато няма причина, няма и здравословен проблем.

 

Схващате ли разликата? Отстраняваме причини, а не СИМПТОМИ.

Симптомите, болестта, сами си изчезват, когато липсват и са премахнати ПРИЧИНИТЕ.

Не е нужно да сте лекар, доцент или професор, за да разберете и осъзнаете това, нито да имате някакъв опит за работа с апарата.

Нужно е  да загърбите деградиралият  начин на мислене  в съвременната медицина.

И да излезете от омагьосаният кръг на заблудите ” и нелечимите болести ”.

 

Можеш да помогнеш на някой, като му покажеш правилният път, по който да върви, но не можеш да му помогнеш, ако той сам не поеме по него.

 

В резюме - отстранете  неканените гости от организма си  и променете хранителните си навици.

,,Отстранете причината, тогава ще премине и болестта'' -  Хипократ

 

Най бързия, доказан  и ефективен начин за премахване на паразитите, вирусите и бактериите от организма е, биорезонансната  терапия,  с  апарата Запер.