ПРИЧИНИ ЗА ДЕТСКА ЦЕРЕБРАЛНА ПАРАЛИЗА И АУТИЗЪМ

Какви са истинските причини за ДЦП и аутизъм?

Как да премахнете причините и възстановите здравето си ?

Скритата тайна истина и изходът от омагьосания кръг ?

 300x300_1079 product_4027

''ТВЪРДО СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО БИ БИЛО ПО-ДОБРЕ, А ЗА РИБИТЕ ПО-ЗЛЕ,

АКО ЦЯЛАТА МЕДИЦИНСКА НАУКА,  КОЯТО  СЕ ПРИЛАГА ДНЕС, БЕШЕ ПОТЪНАЛА НА МОРСКОТО ДЪНО.''

Оливер Вендел Холмс

 

Болести и диагнози има хиляди, а причините за това са само две - паразити и токсини! 

Съвременната медицина поставя диагнози и  третира симптоми.

Истинското решение е, когато се премахва причината!

Така, че очевидният път към решаване на проблема и възстановяването на здравето е;

 

ОТСТРАНЕТЕ  ПРИЧИНАТА !

 

По-данни на СЗО от паразити са инфектирани почти 80% от населението, някои  специалисти доказват, че тази цифра достига 95% от населението на планетата. Хроничните заболявания са предизвикани или съпроводени от паразитни инфекции.  Статистиката и фактите наистина са ужасяващи. 

 

Не Ви се вярва ли? Трудно ви е да повярвате, че в организмът ви живеят отвратителни паразити?

 

Тогава още една статистика-90%, от всички изследвани от патоанатомите трупове, съдържат крупни червеи. Родоначалникът на паразитологията в Русия академик К. И. Скрябин е отбелязал следното; Нито икономическото процъфтяване, нито благополучието ,нито провеждането на масови оздравителни мероприятия, няма да доведат до ефективни резултати, ако хората продължават да бъдат НЕОСВЕДОМЕНИ!

 

Д-Р Роял Райф и Д-Р Хулда Кларк са може би най-популярните учени и изследователи в областта на паразитологията. Чрез множество изследвания, доказателства и факти, те считат, че при всички здравословни проблеми, първопричината е паразит, бактерия или вирус, намиращ се в организма.

Списъкът със заболяванията предизвикани от паразити може да продължи до безкрай, като сред тях влизат и дцп, аутизъм. 

 

Малка част от  нашите гости,  които  си отглеждаме. 

 

 

ПРИЧИНИ ЗА   АУТИЗЪМ,  ДЕТСКА ЦЕРЕБРАЛНА ПАРАЛИЗА, Разстройство на настроението, Дислексия. 

 

В семействата на хора с аутизъм се откриват много повече плесенни токсини, отколкото в други семейства. Обикновено токсините са 4 или повече, което значи, че докато се обезвреди един токсин, с храната постъпва друг. Токсините могат да имат не по-малко влияние върху черния дроб, отколкото е влиянието на храните. Първоначалното увреждане на черния дроб може да възникне още в детството.

 

Подемът в насилието сред населението се дължи на високо ниво на плесени, консумирани с храните и напитките. Тяхното сумирано въздействие избухва в насилие, което е почти не провокирано, а е свързано с неудовлетвореност.

 

Mycobacterium-phlei

Въз основа на високата степен на корелация между Mycobacterium phlei и аутизма се допуска, че тази бактерия може да е също сред причините на болестта. Какво е нейното въздействие,  все още не се знае.

 

Бактериите от семейство Shigella, намиращи се в не стерилните млечни произведения са част от проблема. Те проду-цират невротоксини, водещи да раздразнителност, депресия и гняв, който може да е толкова силен, че да премине в агресия.

При страдащите от тази болест винаги има наличие и на паразити, аскарис и метили в мозъка.

 

Ascaris

 

При  ДЦП нещата са сходни с аутизма.

Нарушенията на мозъка в детската възраст предполагат унаследен генетичен дефект, но много паразити и замърсители, вируси и бактерии са в състояние да преминат през плацентата.

 

Паразитите откривани при дцп  са обикновените малки червеи Ascaris, Ancylostoma, Stringyloides, Trichinella и лесно достигат до мозъка и нервната система на детето.

 

Ascaris Ancylostoma Strongyloides trichinella_spiralis

Паразитите при децата допринасят за тяхното забавено умствено развитие! Разстройство на настроението, дислексия!

Трудно е да се пренасочват червеите, които са намерили път до мозъка и нервната система на детето. Те трябва да се унищожават многократно, защото детето се реинфестира непрекъснато, като си лапа ръцете. За да предпазят  децата и всички членове на семейството трябва ежеседмично да се подлагат на унищожаване на паразитите.

 

Когато няма токсини и паразити в мозъка и нервната система  на детето, няколко седмици. Пътят към мозъка и нервната му система  се затваря. При евентуалното им ново постъпване в организма, те не достигат до мозъка и нервната система  и детето ви може да води нормален живот. Ето защо трябва да се прочиства всичко: тялото, околната среда,  храненето (особено разтворителите и плесените).

Как да се освободите от проблема ?

Логично, като отстраните причините за заболяването!

 

ВСЯКО НЕЩО ИМА СВОЯ УНИКАЛНА ЧЕСТОТА НА ТРЕПТЕНЕ - БИОРЕЗОНАНС 

Болестотворните микроорганизми могат да бъдат унищожени чрез електрически сигнали от радиочестотния диапазон. Въздействието на електрическите сигнали /импулси  върху паразитите  в продължение само на няколко минути, води до прекъсване на тяхното излъчване. Паразитите са мъртви или необратимо повредени и ще бъдат отделени от организма с помощта на белите кръвни телца.

 

Какво ще кажете, ако съществува  уред, който е абсолютно БЕЗОПАСЕН за човешкото здраве. Но е най-големият Враг на паразити, вируси, батерии.  

Само една процедура с продължителност 21 минути, води до прекъсване на тяхното излъчване.

 

Това не означава обаче, че за това кратко време  ще оздравеете!

 

Отстранили сме причината паразита, но на организмът му трябва време за да се възстанови напълно и да изхвърли всички токсини, шлаки и паразити от тялото.

В повечето случаи  нашествениците се виждат в ТОАЛЕТНАТА.

                                                             

 
За да ускорите и подпомогнете процеса на изчистване и възстановяване на здравето Ви, е нужно. Да се храните с повече алкални храни. Алкални храни от които организма Ви се нуждае са ; Плодове, зеленчуци, салати, смутита, сурови ядки, овесени трици, ленено семе, пробиотици, пребиотици и т н..
 
Избягвайте  храни, съдържащи глутен, мая, тесто, бяла захар! 

Тези ''храни'' пречат на вашето възстановяване, като предизвикват постоянни възпаления,  пробиват лигавицата на дебелото черво. Познато още,  като пропускливи черва. В червата се намира, така наречения втори мозък на човека, както и неговата имунна система.

 

След като организма се освободи от неканените си гости и токсини! От болестта, няма да остане и следа, защото когато сме чисти от вътре, тялото се изчиства и от вън, когато няма причина, няма и здравословен проблем!

 

Схващате ли разликата? Отстраняваме причини, а не СИМПТОМИ. 

 

Не е нужно да сте лекар, доцент или професор, нито да имате някакъв опит за работа с апарата.

Нужно е  да загърбите ДЕГРАДИРАЛИЯТ  начин на мислене  в съвременната медицина.

И да излезете от омагьосаният кръг на заблудите ” и нелечимите болести ”!

 

Можеш да помогнеш на някой, като му покажеш правилният път, по който да върви, но не можеш да му помогнеш, ако той сам не поеме по него.

 

В резюме - отстранете  неканените гости от организма си  и променете хранителните си навици.

,,Отстранете причината, тогава ще премине и болестта'' -  Хипократ

 

Най бързия, доказан  и ефективен начин за премахване на паразитите, вирусите и бактериите от организма е, биорезонансната  терапия,  с  апарата Запер.