Причини за астма

Какви са истинските причини за астмата ?

Как да премахнете причините и възстановите здравето си ?

Скритата тайна истина и изходът от омагьосания кръг ?

''ТВЪРДО СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО БИ БИЛО ПО-ДОБРЕ,  А ЗА РИБИТЕ ПО-ЗЛЕ,  АКО ЦЯЛАТА МЕДИЦИНСКА НАУКА,  КОЯТО  СЕ ПРИЛАГА ДНЕС,  БЕШЕ ПОТЪНАЛА НА МОРСКОТО ДЪНО.''

Оливер Вендел Холмс

Болести и диагнози има хиляди, а причините за това са само две - паразити и токсини!

Съвременната медицина поставя диагнози и третира симптоми.

Истинското решение е, когато се премахва причината!

Така, че очевидният път към решаване на проблема и възстановяването на здравето е;

 

ОТСТРАНЕТЕ  ПРИЧИНАТА !

 

По-данни на СЗО от паразити са инфектирани почти 80% от населението, някои  специалисти доказват, че тази цифра достига 95% от населението на планетата. Хроничните заболявания, са предизвикани или съпроводени от паразитни инфекции.  Статистиката и фактите наистина са ужасяващи.

 

Не Ви се вярва ли? Трудно ви е да повярвате, че в организмът ви живеят отвратителни паразити?

 

Тогава още една статистика-90%, от всички изследвани от патоанатомите трупове, съдържат крупни червеи. Родоначалникът на паразитологията в Русия академик К. И. Скрябин е отбелязал следното; Нито икономическото процъфтяване, нито благополучието, нито провеждането на масови оздравителни мероприятия, няма да доведат до ефективни резултати, ако хората продължават да бъдат НЕОСВЕДОМЕНИ.

 

Д-Р Роял Райф и Д-Р Хулда Кларк са може би най-популярните учени и изследователи в областта на паразитологията. Чрез множество изследвания, доказателства и факти, те считат, че при всички здравословни проблеми, първопричината е паразит, бактерия или вирус, намиращ се в организма.

Списъкът със заболяванията предизвикани от паразити може да продължи до безкрай, като сред тях влиза и астма. 

Малка част от  нашите гости, които  си отглеждаме.

 

 

ПРИЧИНИ ЗА  АСТМА И  КАК ДА ОТСТРАНИТЕ ПРИЧИНИТЕ ? 

 

Астмата в 100%  от случаите е свързана с ларвите на Ascaris.

 

Веднага след излюпването си от яйцата (в стомаха, след поглъщането на нечистотията) микроскопичните ларви се придвижват не към червата, а към белите дробове. Опаразитеният човек се опитва да ги откашля, разбира се, но в погрешните си усилия да възпитаваме децата, ние ги учим да поглъщат всичко, което се отделя при кашлянето. Така младите червеи се поглъщат и попадат отново в стомаха — този път, за да си създадат дом в червата. Някои от тях не напускат стомаха и престоят им там е свързан с болки и натрупване на бактерии и вируси.

При повечето случаи на опаразитяване с аскариди се откриват и бактериите Bacteroides fragilis, които на свой ред носят вируси Coxsackie (мозъчни вируси).

 

Дали тези бактерии и вируси ще се развиват буйно във вашия организъм, зависи от това, дали ще им предоставите добър дом, а именно — дали някой ваш орган ще е с понижени защитни сили. За Bacteroides предпочитани органи са черният дроб и мозъкът (в мозъчните тумори също се открива Bacteroides), а за Coxsackie — зъбните абсцеси и мозъкът.

 

Като живи организми, паразитите и бактериите,  също ходят  до тоалетна. Тяхната тоалетна е нашето тяло. Техните изпражнения са изключително токсични  и опасни. Натрупвайки и затлачвайки  целият организъм.

При наличието на астма,  те се натрупват в белите дробове.

 

Ето откъде идва проблема с  астмата. Тук би трябвало да си отговорите на следният въпрос?

 

Отстранява  ли се  астма със  методи, които третират Симптома  ?

 

Когато причината е вътре (паразити).  От вън са само симптомите/ последствията от нашествениците.

Не е нужно да си много умен или ”голям специалист”,  за да се досетиш.

 

Другата  грешка, при традиционният метод на въздействие при астма,  а именно когато се третира симптома, а не ПРИЧИНАТА.

Освен, че се въртите в омагьосан кръг, същите тези ”неканени гости”, които продължават да си живеят в тялото Ви.

Могат да причинят доста по сериозни,  здравословни проблеми. 

 

Паразитите и гъбичките също  така  имат нужда от храна. Те изяждат всички полезни съставки , които поемаме с храната. Витамини, минерали, калции, желязо, калий, фосфор, магнезии и т н. Без които нашият организъм, не може да функционира, изгражда и поддържа, всички органи и системи. 

 

Получава се  следният парадокс! Пълен стомах,  гладен организъм! 

 

Неканените гости  освен, че живеят за наша сметка и изпражненията им замърсяват /затлачват   и пречат на различните органи и системи в тялото да функционират правилно. В зависимост от това в кой орган са отседнали, могат да увредят, както самият орган, така и всички други органи и системи в тялото.

За да се освободите от астмата  завинаги, трябва да се освободите от причините/паразити и натрупани токсини.

Организмът трябва да се разглежда, като единна система, а не като отделни органи. Всичко е свързано!

За това истинското и ефективно решение e >>>  Отстраняването на ПРИЧИНАТА !

 

ВСЯКО НЕЩО ИМА СВОЯ УНИКАЛНА ЧЕСТОТА НА ТРЕПТЕНЕ- БИОРЕЗОНАНС  

 

Болестотворните микроорганизми могат да бъдат унищожени чрез електрически сигнали от радиочестотния диапазон. Въздействието на електрическите сигнали /импулси  върху паразитите  в продължение само на няколко минути, води до прекъсване на тяхното излъчване. Паразитите са мъртви или необратимо повредени и ще бъдат отделени от организма с помощта на белите кръвни телца. 

 

Какво ще кажете, ако съществува  уред, който е абсолютно безопасен за човешкото здраве, но е най-големият Враг на паразитите, вирусите и батерии. Само една процедура с продължителност 21 минути, води до прекъсване на тяхното излъчване.  

 

Това не означава обаче, че за това кратко време  ще оздравеете !

Отстранили сме причината паразита, но на организмът му трябва време за да се възстанови напълно и да изхвърли всички токсини, шлаки и паразити от тялото.

 

В повечето случаи  нашествениците се виждат в ТОАЛЕТНАТА. 

 

За да ускорите и подпомогнете процеса на изчистване и възстановяване на здравето Ви, е нужно. Да се храните с повече алкални храни. Алкални храни от които организма Ви се нуждае са ; Плодове, зеленчуци, салати, смутита, сурови ядки, овесени трици, ленено семе, пробиотици, пребиотици и т н..


Избягвайте храни, съдържащи глутен, мая, тесто, захар! 

Тези ''храни'' пречат на вашето възстановяване, като предизвикват постоянни възпаления,  пробиват лигавицата на дебелото черво. Познато още,  като пропускливи черва. В червата се намира, така наречения втори мозък на човека, както и неговата имунна система. За това е изключително важно, след като прочистите тялото си от нашествениците, да поддържате здрава чревна микрофлора. 

 

След като организма се освободи от неканените си гости и токсини, от болестта няма да остане и следа.  Защото когато сме чисти от вътре, тялото се изчиства и от вън, когато няма причина, няма и здравословен проблем.

 

Схващате ли разликата? Отстраняваме причини, а не СИМПТОМИ. 

 

Не е нужно да сте лекар, доцент или професор.  Нито да имате някакъв опит за работа с апарата.

Нужно е  да загърбите деградиралият  начин на мислене  в съвременната медицина.

И да излезете от омагьосаният кръг на заблудите ” и нелечимите болести ”.

 

Можеш да помогнеш на някой, като му покажеш правилният път, по който да върви, но не можеш да му помогнеш, ако той сам не поеме по него.

 

В резюме - отстранете  неканените гости от организма си  и променете хранителните си навици.

,,Отстранете причината, тогава ще премине и болестта'' -  Хипократ

 

Най бързия, доказан  и ефективен начин за премахване на паразитите, вирусите и бактериите от организма е, биорезонансната  терапия,  с  апарата Запер.