Причини за анемия

КОИ СА ИСТИНСКИТЕ ПРИЧИНИ ЗА АНЕМИЯ ?

Как да премахнете причините и възстановите здравето си ?

Скритата тайна истина и изходът от омагьосания кръг ?

 

''ТВЪРДО СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО БИ БИЛО ПО-ДОБРЕ,  А ЗА РИБИТЕ ПО-ЗЛЕ,  АКО ЦЯЛАТА МЕДИЦИНСКА НАУКА,  КОЯТО  СЕ ПРИЛАГА ДНЕС,  БЕШЕ ПОТЪНАЛА НА МОРСКОТО ДЪНО.''

Оливер Вендел Холмс

Болести и диагнози има хиляди, а причините за това са само две.

Паразити и токсини!

Съвременната медицина поставя диагнози и  третира симптоми.

Истинското решение е, когато се премахва причината. 

Така, че очевидният път към решаване на проблема и възстановяването на здравето е;

 

ОТСТРАНЕТЕ  ПРИЧИНАТА!

 

По-данни на СЗО от паразити са инфектирани почти 80% от населението, някои  специалисти доказват, че тази цифра достига 95% от населението на планетата. Хроничните заболявания, са предизвикани или съпроводени от паразитни инфекции.  Статистиката и фактите наистина са ужасяващи!

 

Не Ви се вярва ли? Трудно ви е да повярвате, че в организмът ви живеят отвратителни паразити?

 

Тогава още една статистика-90%  , от всички изследвани от патоанатомите трупове, съдържат крупни червеи. Родоначалникът на паразитологията в Русия академик К. И. Скрябин е отбелязал следното; Нито икономическото процъфтяване, нито благополучието ,нито провеждането на масови оздравителни мероприятия , няма да доведат до ефективни резултати , ако хората продължават да бъдат НЕОСВЕДОМЕНИ. 

 

Д-Р Роял Райф и  Д-Р Хулда Кларк са може би най-популярните  учени и изследователи в областта на паразитите.Чрез множество изследвания, доказателства и факти.  Те считат, че при всички здравословни проблеми, първопричината е, паразит, бактерия или вирус, намиращ се в организма. В това число влиза и  анемията и много други.

Списъкът може да продължи до безкрай са предизвикани от ПАРАЗИТИ. 

 

Малка част от  нашите гости, които  си отглеждаме. 

 

 

ПРИЧИНИ ЗА  АНЕМИЯ ? КАК ДА ОТСТРАНИТЕ ПРИЧИНИТЕ ?

Анемията  е свързана с наличието на голям брой паразити и бактерии, същите тези неканени гости, за които вече прочетохте.

При случаи на анемия  винаги се открива Askaris, Salmonela, Shigela, Candida albicans.

 

Salmonela                            Shigela         Candida albicans

 

Като живи организми, паразитите и гъбичките  също ходят  до ” тоалетна”.Тяхната тоалетна е нашето тяло. Техните изпражнения са изключително токсични  и опасни. Натрупвайки и затлачвайки  целият организъм и най-вече костният мозък (който произвежда – червени кръвни телца).

 

Паразитите и гъбичките също  така  имат нужда и от храна. Те изяждат всички полезни съставки, които поемаме с храната. Витамини, минерали, калции, желязо, калий, фосфор, магнезии и т н. Без които нашият организъм, не може да функционира, изгражда и поддържа, всички органи и системи. 

 

Получава се  следният парадокс!  Пълен стомах,  гладен организъм!

 

Къде отива желязото,  което поглъщате с храната,  или под формата на таблетки ?

 

Ето откъде идва проблема с  анемията.  Тук би трябвало да си отговорите на следният въпрос ?

 

Премахва ли се анемията  със  методи, които третират  СИМПТОМА ?

 

Симптомите  са знаци /сигнали на организма от последствията на нашествениците.

Не е нужно да си много умен или ”голям специалист”,  за да се досетиш. 

 

Другата грешка, при традиционният метод на въздействие при анемия, а именно,  когато се третира симптома , а НЕ ПРИЧИНАТА.  Освен, че се въртите в омагьосан кръг, същите тези ”неканени гости”, които продължават да си живеят в тялото Ви.  Могат да причинят доста по сериозни, здравословни проблеми. 

Неканените гости  освен, че живеят за наша сметка и изпражненията им замърсяват /затлачват   и пречат на различните органи и системи в тялото да функционират правилно. В зависимост от това в кой орган са отседнали.  Могат да увредят, както самият орган, така и всички други органи и системи в тялото. 

 

Организмът е и трябва да се разглежда, като единна система, а не, като отделни органи. Всичко е свързано! 

Традиционната медицина ” третира Симптоми / Симптоматиката ” ! А НЕ ПРИЧИНИТЕ!

Как  да се освободите от анемията?

Като  се освободите от  причините, паразити, бактерии и  токсини. 

За това истинското и ефективно решение  e >>>  Отстраняването на ПРИЧИНАТА !

 

ВСЯКО НЕЩО ИМА СВОЯ УНИКАЛНА ЧЕСТОТА НА ТРЕПТЕНЕ - БИОРЕЗОНАНС 

 

Болестотворните микроорганизми могат да бъдат унищожени чрез електрически сигнали от радиочестотния диапазон. Въздействието на електрическите сигнали /импулси  върху паразитите  в продължение само на няколко минути, води до прекъсване на тяхното излъчване. Паразитите са мъртви или необратимо повредени и ще бъдат отделени от организма с помощта на белите кръвни телца. 

 

Какво ще кажете, ако съществува  уред, който е абсолютно безопасен за човешкото здраве, но е най-големият враг на паразитите, вирусите и бактериите.  

Само  една процедура с продължителност 21 минути, води до прекъсване на тяхното излъчване. 

 

Това не означава обаче, че за това кратко време ще оздравеете!

 

Отстранили сме причината  паразита, но на организмът му трябва време за да се възстанови напълно и да изхвърли всички токсини, шлаки и паразити от тялото.

 

В повечето случаи  нашествениците се виждат в ТОАЛЕТНАТА. 

 

За да ускорите и подпомогнете процеса на изчистване и възстановяване на здравето Ви, е нужно. Да се храните с повече алкални храни. Алкални храни от които организма Ви се нуждае са ; Плодове, зеленчуци, салати, смутита, сурови ядки, овесени трици, ленено семе, пробиотици, пребиотици и т н..


Ограничете храни, съдържащи глутен, мая, тесто, захар! 

Тези ''храни'' пречат на вашето възстановяване, като предизвикват постоянни възпаления,  пробиват лигавицата на дебелото черво. Познато още,  като пропускливи черва. В червата се намира, така наречения втори мозък на човека, както и неговата имунна система. 

 

След като организма се освободи от неканените си гости и токсини, от анемията няма да остане и следа. Защото когато сме чисти от вътре, тялото се изчиства  и от вън, когато няма причина, няма и здравословен проблем.

 

Схващате ли разликата? Отстраняваме причини, а не СИМПТОМИ !

 

И не е нужно да сте лекар, доцент или професор, нито да имате някакъв опит за работа с апарата.

Нужно е обаче да загърбите деградиралият начин на мислене в съвременната медицина.

Можеш да помогнеш на някой, като му покажеш правилният път, по който да върви, но не можеш да му помогнеш, ако той сам не поеме по него.

 

В резюме - отстранете  неканените гости от организма си  и променете хранителните си навици.

,,Отстранете причината, тогава ще премине и болестта'' -  Хипократ

 

Най бързия, доказан  и ефективен начин за премахване на паразитите, вирусите и бактериите от организма е, биорезонансната  терапия,  с  апарата Запер.