Изберете страница

И.В.

Имах гъбички по краката, провела съм какви ли не лечения с временно подобряване… Откакто правя Запер и пия сребърна вода, пръскам си и краката с нея, след 20-22  ден, гъбичките изчезнаха…. От тогава минаха 2-3 месеца, гъбичките не са се появили отново.. Сега си правя профилактично процедурите от време на време.

Р.В.

Имах  кандидоза,  бяло течение, стафилококова инфекция,  сърбежи. Правя си процедурите с Запера, заедно с сребърна вода от около месец. Като си правех и вагинални промивки с сребърната вода.  На биорезонансната диагностика, която препоръчвам на всеки да си направи, ако иска точна диагностика.  Кандидата и стафилококовата инфекция,  вече ги нямаше, бялото течение и сърбежите също изчезнаха..

С.Р.

Имах проблеми с цикъла, киста на левият яйчник,  запек, мигрена и какво ли не. След едномесечно използване на Запера , по време на паузите. Пречистих и  черният дроб, спазвам и диета без глутен и животински белтък. Спокойно мога да кажа, че има светлина в тунела.  Убедена съм, че това е правилният път. Благодаря

С.С.

От октомври 2016 ползвам Zaper. На 53 години съм. До сега съм направила 3 сеанса по 21 дни сутрин и вечер. Много съм доволна от резултата. Имах проблеми със стомаха и червата, коксартроза, гонартроза и проблеми с гръбначния стълб. Към момента всички възпаления по ставите отшумяха. Стомаха и червата са добре. Притеснява ме едно вагинално течение, което изчезва по време на сеансите и се възобнови 2 седмици след последния.Но продължавам с сеансите.

Т.К.

Имам МС от дълги години, както знаете, това не се лекува! Още след първият курс с Запера, се почуствах значително по добре. Убедена съм, че това нещо работи, но трябва повече време за да се възстановя напълно.

С.Д.

Синът ми е с аутизъм и лека форма на дцп. Още след първите процедури, детето ми се чувстваше доста по добре.Приемахме и сребърна вода.  След първия месец, изхвърли доста гадости в тоалетната.Сега съм убедена, че няма как да сме здрави с тези гадории вътре в нас.

П.Д.

Ако искате вярвайте, ако искате не, сестра ми избегна химиотерапията.. Ползвахме Запера, уреда за сребърната вода и тройчтаката… Спазваше и строга диета, без животински белтък и глутен.Правеше и прочистванията на черният дроб по време на паузите. Но сестра ми вече е напълно здрава….

И.И.

Имам псориазис от доста време. При използването на Запера и приемането вътрешно и външно на сребърна вода. Псориазиса ми почти изчезна…Продължавам в същият дух….

Б.П.

Страдам от хронична умора и ниско кръвно. Използвам Запера и сребърната вода от 3 месеца, с паузи… След всеки сеанс се чувствам все по добре, не можете да си представите, какви мизерии излизат

И.К.

Страдам от алергия и петна по кожата. Ползвам Запера от  30 дни  и спазвам хранителен режим,без глутен. Петната по кожата започнаха да се скриват, алергията почти не я усещам. Сигурна съм, че с времето, всичко ще се изчисти.

К.Г.

От както се помня, имам гнойни пъпки по лицето и акне. След около месец на използването на Запера и приемането вътрешно на сребърната вода. Пръсках си и  лицето с сребърна вода, направо не мога да повярвам. Лицето ми почти се изчисти…

Е.П.

Страдам от депресия и безсъние.. Използвам Запера от 3 месеца и правя прочистванията на черният дроб с английска сол, зехтин и лимон. Още след първият курс, започнах да спя и да се чувствам все по добре… Колко са прости нещата, не е истина… А са ни промити мозъците, до неузнаваемост….

Н.Т.

Страдам от Алцхаймер, ползвам Запера от 2 месеца,  пия сребърна вода, ползвам и тройчатката… По време на паузите, правя и прочистванията на черният дроб… На мен ми допада  по лесният  вариант, с английската сол зехтина и лимона. Резултатите не закъсняха, чувствам се много добре, няма и как да е иначе…. Като видите какво излиза в тоалетната, свят ще Ви се извие…. Сега съм убедена и знам, че ще се оправя на пълно, но трябва повече време… Не можеш да очакваш едно нелечимо заболяване, мъкнато с години, да изчезне за 1-2 месеца…. Успехът е в постоянството, търпението и дисциплината….. Препоръчвам на всички, Запера, уреда за сребърната вода и билката тройчатка….

М.И.

Имах проблеми с простата, дъщеря ми е на 10 години, постоянно боледуваше, температура, постоянна кашлица, жена ми има някакви женски  проблеми… Ползваме Запера и уреда за сребърната вода, цялото семейство от около месец.. Не мога да кажа,  че съм на пълно здрав, но със сигурност усещам ползите за този кратък период от време.. Дъщеря ми спря да кашля, температурата и спадна. Жена ми също е много доволна, препоръчвам тези продукти, като домашна аптечка на всяко семейство…

В.П.

Имам астма и затруднено дишане, след  10-15  сеанса с Запера,  започнах да дишам по леко… Сега пия и сребърна вода. Ще направя и прочистванията на черният дроб, по време на паузите. Определено нещата работят и препоръчвам тези продукти на всеки нуждаещ се..

М.А.

Доволна съм не само от продуктите, а от отношението Ви спрямо хората. Това че давате допълнителни съвети от личният си опит… Аз имам куп болести и съм наясно, че това няма как да премине за кратко време. След използването на Запера, сребърната вода и тройчатката… След първото прочистване на черният дроб, излязоха няколко мъртви паразити, жлъчни камъни и куп гадости…. Сега определено съм по добре, но знам че трябва да продължа на пред и нещата няма да станат, като с магическа пръчица.Съветът ми към всички хора е, да не се доверяват на традиционната медицина, не доверявайте здравето си в чужди ръце, защото това може да Ви излезе доста скъпо и дори фатално!!!! Ограмотете се мили хора на тема здраве и осъзнайте, че здравето е в Вашите ръце!

Т.А.

Имам косопад и проблеми с стомаха. Ползвам Запера и уреда за сребърна вода от около 8-10 дни. Болките в стомаха и киселините, които ме мъчеха изчезнаха. Забелязвам и че косата  спря да ми пада. Това ми дава надежда и вяра, че нещата ще се оправят… Благодаря Ви

Р.И.

Венците ми кървят и имам болки в гърлото и ухото. Правя Запер в продължение на 12-13 дни, пия сребърна вода и се жъбуркам с нея.. Болките в гърлото и ухото  минаха , венците почти не ми кървят. Това е уникално просто, препоръчвам на всеки да пробва и сам да се убеди в това.Благодаря

И.Р.

Страдам от ревматоиден артрит, болки в колената и рамото,  отоци също имам. Бъбреците също не са ми добре. След 20 дни на използването на Запера и тройчатката, по време на паузата, направих и прочистването на черният дроб.Направо не мога да повярвам, какво излезе от мен. Отоците започнаха да спадат, болките също намаляват, не са толкова силни.Сега знам, че тези неща работят и със сигурност ще се оправя.Просто трябват повече сеанси, прочиствания, желание и дисциплина. Има ли желание, има и път !

С.Л.

Само за седмица със запера и водата и се чувствам по жизнена и енергична. Другото което ми прави сериозно впечатление, е ушите ми. Зад ушните миди имам множество малки бучици, които омекнаха на опипване и от два дни отделят секрет, като от гнойна пъпка. Смятам, че това са положителни признаци. Това ме прави още по голям оптимист за моето оздравяване.

Д.Г.

Имам проблеми с щитовидната жлеза и  диабет.  От както ползвам Запера, драстично ми намаля нуждата от инсулин. Не е ли прекрасно това .. Препоръчвам на Всеки да опита и да излезе от мрачните времена на медицината  и ”нелечимите болести”.Това което осъзнах и разбрах, след като обогатих здравната си култура е,  че истинското лечение е тогава, когато се премахва, лекува Първопричината за заболяването! Без причина, няма и следствие, много правилно е  казано и написано в сайта.  Благодаря Ви …

„Отстранете Причината, тогава ще премине и болестта.“

Хипократ

 

 

 

 

Share This

Абонирай се за моя бюлетин

Получавай много ценна и полезна информация. Безплатни онлайн консултации от мен. Всичко за твоето физическо и духовно здраве, личностно израстване и финансов успех!!!

Вие се абонирахте успешно. Благодаря ви!