За мен | Zaper
Изберете страница

За мен

Здравейте, казвам се Любомир Митов  от София.Нямам никакво медицинско образование, за което и много се радвам. Нищо лично, уважаеми ”специалисти”, ”професори” и ”доценти”.Но пък имам много личен опит на тема здраве. Или както се казва, не питай старило, а патило.Преди около 10 години сблъсквайки се, с сериозен здравословен проблем, за който  официалната медицина  беше ”нелечим”. Реших да взема нещата в свой ръце и започнах да се интересувам от алтернативна медицина.

Започнах да чета много литература по-темата и да  правя експерименти със себе си, нямаше какво да губя.Днес смело мога да кажа, че няма ”нелечима болест” има ”нелечим болен”.За да бъдем здрави обаче, трябва да имаме елементарна здравна култура. Нещо, което никой не ни е учил.Защо ли ?

Защо никой не знае за нещата, описани в сайта ? Ами защото някой ”личности” и ”компании”, нямат интерес от това, а и няма как да го чуете по-новините (не Ви препоръчвам да гледате новини).Новините Ви манипулират и контролират съзнанието Ви!

Истинските и цените неща са в книгите.

Преминати практически курсове, обучения и сертификати.

Сертифициран инструктор по йога на смеха, създадена от д-р Мадан Катария

Здравословно хранене, гладолечение, уринотерапия на Малахов, трансцедентална медитация, диафрагмено дишане на Фролов, биорезонасна терапия (медицината на бъдещето) и други.

МОЯТА МИСИЯ ИЛИ ЗАЩО ПРАВЯ ТОВА ?

Да помогна на Възможно повече хора да излязат от вечните времена на заблудите, ”нелечимите болести”  и деградацията в ”модерната медицина”. Давайки  полезна и ценна информация, с която да обогатят здравната си култура.

Здравна култура = Живот Без Болести!!!

Здравето е в Вашите ръце!!! 

И не забравяйте!

Има ли желание има и ПЪТ!

Няма Нелечима болест има Нелечим Болен!

Внимание! Този сайт и информацията в него, не е направен с цел да Ви преписва лечение!Информацията в сайта е направена от общообразователен характер и с цел да Ви информира!

Можеш да помогнеш на някой, като му покажеш ПРАВИЛНИЯТ ПЪТ, по-който да върви !

Но не можеш да му помогнеш, ако той сам не поеме по-него!

БЕЗПЛАТНА ОНЛАЙН КОНСУЛТАЦИЯ

Share This