-31 % Комплект от 3 продукта - СЕДЕМчатка™ – 180 капсули

 

При традиционните методи на въздействие върху  гъбички и здравословни проблеми от всякакъв характер, се ”третират симптомите” (следствията  на заболяването), а Не причините! Когато имате гъбички  или друг здравословен проблем, той трябва да се третира не само външно, но и ВЪТРЕШНО. Кожните проблеми от вън, отразяват вътрешното състояние на целия организъм от ВЪТРЕ.

Бактериите, вирусите и паразитите, са в всички органи и системи в организма.

От вън е само тяхното отражение (следствие). Организма трябва да се разглежда, като единна система, а не като отделни органи.Така, че да имате ефективно и трайно премахване на здравословният си проблем. Организма трябва да се изчисти от бактерии, вируси и паразити от вътре. Когато организма се изчисти от вътре,  тялото (кожата) се изчиства и от вън.

Логично и просто, но явно ”модерната медицина”, е сляпа за това, или така е по изгодно за някои. Традиционните методи на лечение именно за това, дават временен резултат. Освен това бактериите, развиват резистентност  към различните химични препарати и така до безкрай.

Решението идва от майката природа, която ние дарила с всичко необходимо, да се справим с тези неща. На база натрупания ни опит, ние създадохме билката СЕДЕМчатка- нова формула.

Действие: Новата подобрена иновативна формула и подбраният билков състав на СЕДЕМчатка с търговска марка IDELBULGARIS. Усилва лечебните свойства на билките и обхваща по широк спектър на действие върху организма. Благоприятства детоксикацията на храносмилателния тракт, черния дроб, бъбреците, жлъчката, лимфата и на целия организъм. Мощно прочистващо, противопаразитно и противогъбично действие.

 
Седемчатка – нова формула, приготвена по оригинална руска рецепта, която съдържа растенията Сладък Пелин, Карамфил, Зелен орех, Бял трън, Глухарче, Риган-масло, Котешка стъпка (Juglans regia, Artemisia annua, Syzygium aromaticum, Clinopodium vulgare, Silybum Marianum, Origanum vulgare, Taraxacum officinale  ).

Рецептата на Седемчатка,  е основана върху учението на д-р Хулда Кларк. Тя разработва и създава и технологията Zapper (биорезонансна терапия). Като основна Причина за Всички Болести в книгата си (Лечение на Всички Болести), д-р Кларк посочва,  паразитите, вирусите и бактериите  в организма. Нейна колежка и уважавана лекарка д-р Олга Елисеева ги нарича в книгата си (Тайната на Неправилните Диагнози). Невидимите завоеватели на нашия организъм!

Капсулите от Пелин, Карамфил, Зелен орех, Бял трън, Глухарче, Риган-масло, Котешка стъпка. Имат способността да пречистват тялото от токсини, паразити и бактерии, които се натрупват в организма. Именно токсините и паразитите в организма, могат да ни донесат редица здравословни проблеми от А до Я.

Седемчатка капсули – нова формула на  IDELBULGARIS, е уникално средство за детоксикация на целия организъм. Това свойство е постигнато благодарение на съдържащите се в нея билки:

 

Карамфил (Syzygium aromaticum)

Притежава мощно противовъзпалително действие и е отличен антиоксидант. Карамфилът е богат на омега-3 мастни киселини, витамин К, фибри и витамин С. Растението притежава болкоуспокояващо действие и може да бъде използвано при различни инфекции.

Карамфил се прилага също и при артрит, ревматизъм, лошо храносмилане, гъбични инфекции.

 

Зелен орех (Juglans regia)

Зеленият орех, включен в удивителната седемчатка, съдържа голямо количество йод. И е мощно противовъзпалително, тонизиращо нервната и храносмилателната система растение. Понижават кръвната захар и артериалното налягане, силен стимулант на метаболизма.

 

Сладък Пелин (Artemisia annua)

Пелинът притежава мощно противовъзпалително действие. Успешно се прилага при стомашни проблеми, поради апетитовъзбуждащо и стимулиращо храносмилането действие. Помага много при анемия, безсъние, чревни паразити, бронхиална астма, екземи и др. Пелинът спомага за  унищожаването на множество паразити,  бактерии и вируси, които нарушават обмяната на веществата, попаднали в организма ни.

Не на последно място, пелинът пречиства, както кръвта, така и  лимфната система. Мощен имуностимулант.

Проучванията  показват, че сладкият пелин проявява антимикробна активност. Той  не само може да елиминира бактерии,  паразити и вируси, но също така е доказано, че въздейства пагубно  и  на гъбички, като подтиска техния растеж. 

 

Бял трън (Sílybum mariánum). 

Билката  Sílybum mariánum предлага широк спектър на полезно действие, което определя високата лечебна стойност, която тя има за народната медицина. Безспорно най-ценно е хепатопротективното й действие – способността й да лекува, пречиства и защитава черния дроб.

При смущения в солевия баланс, изразяващи се в отлагането на соли, билката бял трън е изключително ценна.

Най-ценни са хепатопротективните свойства на билката, които са обусловени от веществото силимарин. Установено е, че след редовния прием на това вещество настъпват изменения в биохимичните процеси в тялото, изразяващи се в не са в повишаване на антиоксидантния капацитет, но и в положителни промени в кръвния серум.

Силимаринът блокира проникването на токсини в черния дроб. Той запазва хепатоцитите непокътнати като по този начин съдейства за предпазването от инфекции и интоксикации на черния дроб. Това уникално вещество буквално разтваря отровите и токсините и възпрепятства проникването им в черния дроб.

Списъкът с лечебни свойства на билката продължава още с нейните противовъзпалителни, епитализиращи, противоязвени, атиоксидантни, антитуморни, антисклеротични, антиалергични, лактогонни, слабителни и диуретични свойства.

Белият трън съдейства за възстановяване на болния черен дроб, пречистването му, зарастването на раните по кожната повърхност, стимулиране на жлъчната дейност и редуциране на холестерола.

 

Глухарче  (Taraxacum Officinalis)

Вълшебното глухарче е едно от най-често срещаните растения по света и в България. То е космополит. Разпространено е по целия свят, без северните страни и пустините на централна Азия. Има много видове глухарчета, но лечебното се нарича: Taraxacum Officinalis.

Глухарчето Officinalis се използва за терапия на голям брой заболявания. Растението има изключително богат химичен състав от лековити вещества.

Листата на глухарчето и съцветията му съдържат редица много ценни вещества като каротеноиди, тритерпенови алкохоли, витамини С, В2, В6, и Р, минерални соли на желязото, калций, фосфор, молибден, манган, мед, бор, никел, титан, и други.

Листата му се използват против скорбут (липса на витамин С), както и за да се подобри работата на храносмилателните жлези, черния дроб, бъбреците и жлъчния мехур.

Корените от глухарче съдържат инулин (25 – 30%), различни протеини (около 10 – 15%), танини и масло, стероли, органични киселини, калиеви и калциеви соли, смоли и слузести вещества.

 

Глухарчето е много богато на биохимични елементи и благодарение на това има изключително ефикасно лечебно действие върху тялото на човека.

То съдържа биологично активни вещества, които имат жлъчогонно, диуретично, спазмолитично, слабително, отхрачващо, седативно, сънотворно, противовъзпалително и потогонно (изпотяващо) действие.

И всичко изброено до тук не е краят на полезните свойства на това растение.

Глухарчето притежава научно доказани антивирусни, противогъбични, противоглистни и противоракови свойства.

Най-силното му действие е жлъчогонно, диуретично, антиревматично, лаксативно (очистително), аналгетично (болкоуспокояващо) и холеретично (стимулиращо отделянето на жлъчен сок).

Поради тези си качества приложението на глухарчето е направо задължително за хора, които имат проблеми със стомашно-чревния тракт.

Глухарчето може да се използва също при интоксикация (отравяне) на организма, холецистит, цироза на черния дроб, отоци от различен произход, ниски нива на калий, гастрит с ниска киселинност, ставни заболявания и др.

 

Благодарение на лечебните си свойства, тази билка може да се ползва за атеросклероза, диабет, камъни в жлъчката и бъбречнокаменна болест.

Глухарчето се използва също при лечението на парези и парализа.

Растението помага за премахване на брадавици, папиломи, херпеси, при кожни раздразнения, себореа, розацея, акне псориазис и др.

Сокът от глухарче е известен, като най-целебния тоник.

Мощното му действие се увеличава още повече, ако към него се добавят и други подбрани билки.

 

Глухарчето е отлично средство за заздравяване на костите и зъбите. Помага много при лечение на заболявания на гръбначния стълб, фрактури.

Сокът му помага много при физическа и умствена преумора и отпадналост, безсъние, раздразнителност.

Глухарчето стимулира перисталтиката на червата и по този начин ускорява бързото освобождаване на токсините и излишните течности от организма на човека.

Същото действие има и върху черния дроб, като му помага да отделя токсините и да разгражда мазнините, недопускайки отлагането им в мастни депа. По този начин предотвратява не само затлъстяването на тялото, но също и на черния дроб (чернодробна стеатоза).

 

Риган-масло (Origanum vulgare)

Маслото от риган получава своята известност и разпространение в древна Гърция. То било основно антибактериално и възстановително средство, използвано от Хипократ. Листата от риган традиционно се използвали за лечение на повечето заболявания, свързани с дихателната и храносмилателната системи.

Гърците нарекли подправката origanos, което означава “радост от планината.” Те били първите, които използвали маслото за медицински цели, като мощно антивирусно, антибактериално, антигъбично средство, а също и като средство против болка, възпаление и инфекции.

 

Великолепното  масло от риган е приложимо при куп проблеми – от подуване на стомаха и косопад до кашлица, болки в мускулите, гъбички кандида-кандидоза. Лабораторните тестове и изследвания са доказали, че основните есенциални масла, съдържащи се в ригана (карвакол, тимол, кариофилен и др.) Неутрализират свободните радикали и вредното им действие. 

 

Карваколът и тимолът са и с клинично доказано антибактериално действие. Естествените противовъзпалителни съединения в маслото от риган, го превръщат в едно от най-добрите природни средства, използвани за облекчаване симптомите на грип или обикновена настинка. Резултатите от много изследвания показват, че антиоксидантната активност на маслото от риган е по-висока от тази на витамин Е, около четири пъти по-висока от тази на боровинките и около 12 пъти по-висока от антиоксидантната активност на цитруси,  като портокалите.

 

Спектърът на дейност и приложение на ригана е много широк. Той е мощно антигъбично и глистогонно средство. Има антибактериална активност срещу патогенни микроби, като стафилококус ауреус, бацил на дебелото черво и листерии. Сред последните данни интерес представлява доклад, който показва, че карвакролът, съдържащ се в маслото, убива Bacillus anthracis (причинителя на антракс). Маслото от риган е идеалното средство срещу различни гъбични инфекци. Ефективно е също така и при:

 • алергии;
 • артрит, артроза, ревматизъм;
 • бактериални инфекции и паразити;
 • ужилване от пчели, отровни паяци и змии – маслото има способността да неутрализира отровата;
 • пърхот, кожни обриви и екземи;
 • диария и газове в червата;
 • храносмилателни проблеми: подобрява храносмилането и стимулира работата на жлъчката;
 • екзема, псориазис, кожни заболявания и обриви;
 • главоболие, мигрена;
 • болки в мускулите – подобрява работата на ставите и гъвкавостта на мускулите;
 • проблеми с дишането – подобрява дихателната система;
 • кандидоза (бели петна в устата, причинени от гъбички от рода Candida);
 • укрепва имунната система;
 • усилва енергийния поток към матката.

 

Котешка стъпка (Clinopodium Vulgare L.) Наричана още, царят на всички болести. 

Това планинско растение е известно, като билката на Левски. Тъй като е била използвана от него за лечение на куп заболявания. Апостолът изцелил именно с котешка стъпка стотици отчаяни българи, които потърсили помощ от него, докато е бил свещеник.

Ползите на билката, която народната медицина познава, са многобройни. Тук ще изброим само малка част!

 

Кардиотонично действие: При високо кръвно.

Билката на Левски има тонизиращо действие върху артериите на сърцето и оказва положителен ефект при високо кръвно. Тя увеличава проводимостта на артериите и улеснява преминаването на кръвта през тях. Възпрепятства запушването им, което е главната причина за сърдечните проблеми.

В гинекологията: При миома.

Котешка стъпка е изпитан лек, който може да ви избави от миома. Билката премахва възелчетата в начален стадий. Ефективна е, когато дължината им не е по-голяма от 2 сантиметра.

При мастопатия.

Билката котешка стъпка,  премахва не само миома, но и се използва успешно за лечение при мастопатия.

При камъни в бъбреците.

Камъните в бъбреците се разграждат и изхвърлят, бързо и безболезнено с билката котешка стъпка.

Използва се за спиране на нощното напикаване при възрастни и малки деца, причината за което често са проблеми с бъбреците.

При цистит.

 

От цистит и болка при уриниране ще Ви помогне да се избавите билката котешка стъпка. Спомага и благоприятства за изчистването на пикочния мехур.

При бенки и брадавици, лишеи, папиломи.

Досадните брадавици, бенки, лишеи, папиломи, често стават повод за понижено самочувствие и комплекси, особено, ако са по-големи и са на места, които се забелязват.Ако сте опитвали какви ли не методи за тяхното премахване и резултата е – никакъв, опитайте с котешка стъпка.

При себорея, пърхот, екзема, кокоши трън.

При възпаление на простатата, гинекологични проблеми и др.

Общо укрепващо и очистващо действие.

 

Комбинацията от Пелин, Карамфил, Зелен орех, Бял трън, Глухарче и  Котешка стъпка на IDELBULGARIS. Може да се каже, че е уникална, революционна формула. Внимателно подбраният състав, дозировка и качество на билките. Приемани заедно, имат мощно синергично, прочистващо, противопаразитно и противогъбично действие. Върху всички органи и системи в организма.

 

Стимулират секрецията на храносмилателните жлези,
отделянето на жлъч и урина

Притежават противовъзспалително действие

Повишават имунитета,
включително анти-паразитния

Потискат процесите на гниене
и ферментация в червата,
ускорява неутрализирането

Противопаразитно и противогъбично действие

Възстановяват работата на стомаха, жлъчния мехур, черния дроб, засегнатите участъци на чревната лигавица

Спомагат за изкарването на  червеите и другите вредни организми, тежки метали и токсини.

 

Премахват алергичните прояви и кожни проблеми

 

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ПРИЕМ ЗА ПЪЛНИ РЕЗУЛТАТИ: 3 МЕСЕЦА. ЕДНА ОПАКОВКА СТИГА ЗА 30 ДНИ

Приложение:Приемайте по една софтгел  капсула, два пъти дневно с 200 мл вода, преди хранене.
Благоприятно е да започнете използването на седемчатка- нова формула, като я приемате всеки ден в продължение на 90 дни.

Ако в семейството има паразити, или домашни любимци, то всички членове на семейството трябва да преминат противопаразитна и противогъбична програма. Препоръчително и желателно е, дори и профилактично.

Всеки член на семейството да взима седемчатка-нова формула, два пъти  годишно.

Здравето не е еднократен процес, а начин на живот!

 

*Резултатите, които могат да бъдат постигнати с Седемчатка, са строго индивидуални и зависят от усилията на всеки човек. Приемайте повече алкални храни (плодове, зеленчуци, салати, смути и др.). Намалете приема на киселини храни (тесто, глутен, мая, захар). Важно е да се отбележи, че не става дума за медицинско лечение, а по скоро за препоръчителни практики, алтернативно лечение, нетрадиционна и холистична медицина. Няма научно доказани медицински факти, които да твърдят, че тези методи са ефикасни. Резултатът при всички клиенти е различен и може да варира. 

Продуктът не е лекарствено средство!

 
Специалистите  препоръчват:
 
За комплексно, пълно и ефективно изчистване от Всички видове паразити, вируси и бактерии ;
Седемчатка – нова формула (пелин, орех, каранфил, бял трън, глухарче, риган масло, котешка стъпка) да се комбинира с Биорезонансен апарат Zapper S-5 AUTOMATIC.
Това е Гаранция за масовото унищожение и прочистване от Всички видове паразити, бактерии и вируси, присъстващи в организма.
И най-добрата домашна аптечка за всяко семейство.

Комплект от 3 продукта - СЕДЕМчатка™ – 180 капсули

Помощ, профилактика и въздействие при:

 • Проблеми, предизвикани от едноклетъчни организми;
 • Паразити, болестотворни бактерии, гъбички и др..
 • Гъбични поразявания (ноктови гъбички, млечница, лишеи, брадавици, папиломи, херпеси.)
 • Кожни проблеми (псориазис, дерматити, язви, акне, екземи.)
 • Проблеми на пикочно-половата система (цистит, пиелонефрит, простатит.);
 • Болкови синдроми (главоболие и мигрена, болки в областта на шията, гърба, ставите, отоци.)
 • Проблеми на ендокринната система (на щитовидната жлеза, хормонален дисбаланс)
 • Проблеми на опорно-двигателния апарат
 • Проблеми на нервната система, (безсъние, нервност, депресия, избухливост.)
 • Проблеми на сърдечно съдова система; 
 • Гнойни рани;Висока киселинност (въпреки здравословното хранене и диети.)
 • Синдром на хроничната умора;Високо и ниско кръвно.)
 • Наднормено и под наднормено тегло.)
 • Кандидоза, стрептококови и стефилококови инфекции.) 
 • Автоимунни проблеми, косопад, хашимото, лупус.) 
 • Имуностимулатор – Действа стимулиращо върху имунната система, като по този начин, предпазва организма от бъдещи атаки на паразити и бактерии. 
 • Богато съдържание  на витамини и минерали
 • Видимо повишава жизнения тонус
 • Подобрява паметта и мозъчната дейност.
 • Ефективно въздейства и подпомага прочистването на организма от паразити, бактерии и токсини.)
 • Благоприятства и активира, прочистването на черният дроб, бъбреците, жлъчката, храносмилателната система, кръвта и лимфата.
 • Оказва  подкрепящо действие,  върху целия организъм
 • * Не се препоръчва при бременни и кърмещи жени
 • * Резултатите, които могат да бъдат постигнати с Седемчатка, са строго индивидуални и зависят от усилията на всеки човек. Приемайте повече алкални храни (плодове, зеленчуци, салати, смути, естествени мазнини и др.). Намалете приема на киселини храни (тесто, глутен, мая, захар).  Важно е да се отбележи, че не става дума за медицинско лечение, а по скоро за препоръчителни практики, алтернативно лечение, нетрадиционна и холистична медицина.
 • *Резултатът при всички клиенти е различен и може да варира. 

 

* Този продукт НЕ е предназначен за диагностициране, лечение, третиране или предотвратяване на заболявания.

*Продуктът не е лекарствено средство!

 

*Препоръчваме да се комбинира с биорезонансен апарат Zapper S5 Automatic

 

Хранителна добавка СЕДЕМчатка:

Състав:Карамфил, Сладък пелин, Зелен орех, Бял трън, Глухарче, Риган-масло, Котешка стъпка (Juglans regia, Artemisia annua, Syzygium aromaticum, Clinopodium vulgare, Silybum Marianum, Origanum vulgare,Taraxacum officinale).

 

Съдържание в 1 капсула: Карамфил – 85 mg, Сладък пелин – 85 mg, Зелен орех – 85 mg, Бял трън 20 mg, Глухарче 50 mg, Риган-масло 25 mg, Котешка стъпка 25 mg.

 

Съдържание на дневна доза: 1200 mg седемчатка – нова формула

Приложение:Приемайте по една капсула, два пъти дневно с 200 мл вода, преди хранене.

Препоръчителен прием: 3 месеца.

 

ПРОИЗХОД: БЪЛГАРИЯ

ПРОИЗВОДИТЕЛ: ИДЕЛБУЛГАР ЕООД 

TM: “IDELBULGARIS™” – Ново поколение добавки

 

В наличност: Ограничена наличност

 • Код на продукта: 3 x Sedemchatka TM
 • Наличност: В наличност
Офертата изтича след:
 • 87.00лв.
 • 60.00лв.