Отзиви

 

И.В.

Имах гъбички по краката, провела съм какви ли не лечения с временно подобряване… Откакто правя Запер, пия и сребърна вода, пръскам си и краката с нея, след 20-22  ден, гъбичките изчезнаха…. От тогава минаха 2-3 месеца, гъбичките не са се появили отново.. Сега си правя профилактично процедурите, с апарата от време на време.

 

Р.В.

Имах  кандидоза,  бяло течение, стафилококова инфекция,  сърбежи. Правя си процедурите с Запера. Като си правех и вагинални промивки с сребърната вода. Кандидата и стафилококовата инфекция  вече ги няма, бялото течение и сърбежите, също изчезнаха..Препоръчвам апарата на всеки.Работи безотказно.

 

 

С.Р.

Имах проблеми с цикъла, киста на левият яйчник,  запек, мигрена и какво ли не. След едномесечно използване на Запера , по време на паузите. Пречистих и  черният дроб, спазвам и диета без глутен и животински белтък. Спокойно мога да кажа, че има светлина в тунела.  Убедена съм, че това е правилният път. Благодаря…

 

С.С.

От октомври 2016 ползвам Zaper. На 53 години съм. До сега съм направила 3 сеанса по 21 дни сутрин и вечер. Много съм доволна от резултата. Имах проблеми със стомаха и червата, коксартроза, гонартроза и проблеми с гръбначния стълб. Към момента всички възпаления по ставите отшумяха. Стомаха и червата са добре. Притеснява ме едно вагинално течение, което изчезва по време на сеансите и се възобнови 2 седмици след последния.Но продължавам с сеансите.

 

Т.К.

Имам МС от дълги години, както знаете, това не се лекува! Още след първият курс с Запера, се почуствах значително по добре. Убедена съм, че това нещо работи, но трябва повече време за да се възстановя напълно и да спазвам всички препоръки към апарата.

 

А.Н.

Сестра ми избегна рискова операция.. Ползвахме Запера, седемчатката  и уреда за сребърната вода… Спазваше и строга диета, без животински белтък и глутен.Правеше и прочистванията на черният дроб по време на паузите, както е описано в сайта . Но сестра ми вече е напълно здрава и не се оперира…Апела ми към всички е,  да разберат,  че няма нелечима болест,  но има нелечим болен. Хората не вярват в тези неща,  но проблема си е техен.. Благодаря Ви от сърце..

 

И.И.

Имам псориазис от доста време. При използването на Запера и приемането на седемчетка. Псориазиса ми почти изчезна…Продължавам в същият дух.

 

Н.С.

Страдам от хронична умора и ниско кръвно. Използвам Запера  от 3 месеца, с паузи… След всеки сеанс се чувствам все по добре, не можете да си представите, какви мизерии излизат в тоалетната…Енергията ми се връща.Благодаря!

 

К.Г.

От както се помня, имам гнойни пъпки по лицето и акне. След около месец на използването на Запера и приемането вътрешно на сребърната вода. Пръсках си и  лицето с сребърна вода, направо не мога да повярвам. Лицето ми почти се изчисти…Това е чудо, препоръчвам на всеки тези продукти.

 

Е.П.

Страдам от депресия и безсъние.. Използвам Запера от 3 месеца и правя прочистванията на черният дроб с английска сол, зехтин и лимон. Още след първият курс, започнах да спя и да се чувствам все по добре… Колко са прости нещата, не е истина… А са ни промити мозъците, до неузнаваемост.

 

Р.А.

Страдам от хронична умора и ниско кръвно. Използвам Запера  от 3 месеца, с паузи… След всеки сеанс се чувствам все по добре, кръвното ми се нормализира.

 

И.К.

Страдам от алергия и петна по кожата. Ползвам Запера от  30 дни  и спазвам хранителен режим,без глутен. Петната по кожата започнаха да се скриват, алергията почти не я усещам. Сигурна съм, че с времето, всичко ще се изчисти.

 

К.Г.

От както се помня, имам гнойни пъпки по лицето и акне. След около месец на използването на Запера и приемането вътрешно на сребърната вода. Пръсках си и  лицето с сребърна вода, направо не мога да повярвам. Лицето ми почти се изчисти…

 

С.Д.

Страдам от Алцхаймер, ползвам Запера от 2 месеца,  пия сребърна вода, ползвам и билката-седемчатка… По време на паузите, правя и прочистванията на черният дроб… На мен ми допада  по лесният  вариант, с английската сол зехтина и лимона. Резултатите не закъсняха, чувствам се много добре, няма и как да е иначе…. Като видите какво излиза в тоалетната, свят ще Ви се извие…. Сега съм убедена и знам, че ще се оправя на пълно, но трябва повече време… Не можеш да очакваш едно нелечимо заболяване, мъкнато с години, да изчезне за 1-2 месеца…. Успехът е в постоянството, търпението и дисциплината….. Препоръчвам на всички, Запера и останилите продукти.

 

М.И.

Имах проблеми с простата, дъщеря ми е на 10 години, постоянно боледуваше, температура, постоянна кашлица, жена ми има някакви женски  проблеми… Ползваме Запера и уреда за сребърната вода, цялото семейство от около месец.. Не мога да кажа,  че съм на пълно здрав, но със сигурност усещам ползите за този кратък период от време.. Дъщеря ми спря да кашля, температурата и спадна. Жена ми също е много доволна, препоръчвам тези продукти, като домашна аптечка на всяко семейство…

 

В.З.

Имам астма и затруднено дишане от доста време, след  10-15  сеанса с Запера,  започнах да дишам по леко. Ще направя и прочистванията на черният дроб, по време на паузите. Определено нещата работят и препоръчвам тези продукти на всеки нуждаещ се..Сърдечно ви благодаря!

 

 

М.А.

Доволна съм не само от продуктите, а от отношението Ви спрямо хората. Това че давате допълнителни съвети от личният си опит… Аз имам куп болести и съм наясно, че това няма как да премине за кратко време. След използването на Запера, сребърната вода и седемчатката… След първото прочистване на черният дроб, излязоха няколко мъртви паразити, жлъчни камъни и куп гадости…. Сега определено съм по добре, но знам че трябва да продължа на пред и нещата няма да станат, като с магическа пръчица.Съветът ми към всички хора е, да не се доверяват на традиционната медицина, не доверявайте здравето си в чужди ръце, защото това може да Ви излезе доста скъпо и дори фатално!!!! Ограмотете се мили хора на тема здраве и осъзнайте, че здравето е в Вашите ръце! Продукта е уникален, но е нужно и Вие да положите усилия от ваша страна!

 

Т.А.

Имам косопад и проблеми с стомаха. Ползвам Запера и уреда за сребърна вода от около 8-10 дни. Болките в стомаха и киселините, които ме мъчеха изчезнаха. Забелязвам и че косата  спря да ми пада.Това ми дава надежда и вяра, че нещата ще се оправят… Благодаря Ви

 

Р.И.

Венците ми кървят и имам болки в гърлото и ухото. Правя Запер в продължение на 12-13 дни, пия сребърна вода и се жъбуркам с нея.. Болките в гърлото и ухото  минаха , венците почти не ми кървят. Това е уникално просто, препоръчвам на всеки да пробва и сам да се убеди в това.Благодаря

 

И.Р.

Страдам от ревматоиден артрит, болки в колената и рамото,  отоци също имам. Бъбреците също не са ми добре. След 20 дни на използването на Запера и тройчатката, по време на паузата, направих и прочистването на черният дроб.Направо не мога да повярвам, какво излезе от мен. Отоците започнаха да спадат, болките също намаляват, не са толкова силни.Сега знам, че тези неща работят и със сигурност ще се оправя.Просто трябват повече сеанси, прочиствания, желание и дисциплина. Има ли желание има и път !

 

С.Л.

Само за седмица със запера и водата и се чувствам по жизнена и енергична. Другото което ми прави сериозно впечатление, е ушите ми. Зад ушните миди имам множество малки бучици, които омекнаха на опипване и от два дни отделят секрет, като от гнойна пъпка. Смятам, че това са положителни признаци. Това ме прави още по голям оптимист за моето оздравяване.

 

Г.Г.

Преди време съм ползвал подобни апарати,  но нямах нужните резултати и под ходих с леко недоверие, преди да го купя и този. Оказа се, че този апарат, при мен специално работи. Софтуера и начина по който действа е различен. И резултатите са налице. Благодаря ви, че оправдахте доверието ми. Препоръчвам вашите продукти на всеки.

 

Д.Г.

Имам проблеми с щитовидната жлеза и ниска кръвна захар.От както ползвам Запера, кръвната захар се нормализира, като спазвам и препоръките за хранене. Не е ли прекрасно това Препоръчвам на Всеки да опита и да излезе от мрачните времена на медицината  и ”нелечимите болести”.Това което осъзнах и разбрах, след като обогатих здравната си култура е,  че истинското лечение е тогава, когато се премахва, лекува Първопричината за заболяването! Без причина, няма и следствие, много правилно е  казано и написано в сайта.  Благодаря Ви …

 

„Отстранете Причината, тогава ще премине и болестта.“

Хипократ

* Резултатите, които могат да бъдат постигнати с Zapper S5 ATOMATIC са строго индивидуални и зависят от усилията на всеки човек.Приемайте повече алкални храни (плодове, фрешове, зеленчуци, салати, смути, дестилирана вода, сребърна вода, билки-седемчатка, супер храни, спирулина, хлорела и др.).Намалете приема на киселини храни (тесто, глутен, мая, захар, животински белтък). Важно е да се отбележи, че не става дума за медицинско лечение, а по скоро за препоръчителни практики, алтернативно лечение, нетрадиционна и холистична медицина. Няма научно доказани медицински факти, които да твърдят, че тези методи са ефикасни. Резултатът при всички клиенти е различен и може да варира.